elfhuma19 Kızlar 6 aylık kızım emerken başka bişeyle ilgilenip emmeyi bırakıyor 2 3 gün öncesine kadar böyle değildi zorla emziriyorum anca uyku hali sizinde öylemi
Aslanannesi_ elfhuma19 4,5 aylık öğlen etrafı incelemekten benimle konuşmaktan emmiyor 5 dk sonra meme geliyor aklına mızmızlanıyor ama durum yine aynı. Bazen mendille gözünü kapatıyorum uyusun diye yoksa uykusu kaçıyor. Keşif zamanı gelmiştir ☺️
Sedaahmet elfhuma19 benim oglum 4 aylik. Aynı seyleri bizde yaşıyoruz. Bi ses duysun hemen kafasini ceviriyor. Yada memeyi birakip bana gülüyor konuşuyor. Elini ağzina götüruyor. Perdeyi inceliyor derken 1 saat emzirmek icin çabaliyorum resmen .
Ela07 elfhuma19 benim kızım nerdeyse 4 aylık 1 aydın öyle emerken bi ses gelsin veya farklı yerde olalım hemen duruyo bi bakınıyo sonra devam ediyo
elfhuma19 Hohomoromu Kendi odasında ışık dahi açmadan emziriyorum nadirde olsa gece lambası açık ama oyuna çevirdi resmen 🤷♀️
Sedaahmet elfhuma19 benimkinin daha dişi yok ama damağına sıkıştıriyor .o bile acıtiyor yani. Dişi olsa naparim bilmem.🤷♀️
Rainnn elfhuma19 Aynen öyle parmağını sokuyor ağzına onuda emmeye çalışıyor aynı anda veya memeden kendini çekip elimi yakalasın onu emmeye çalışıyor. İlk aylarda etrafa çok bakardı kafasını baya oraya buraya çevirip ama onu yapmıyor ama şimdi 🤷🏻♀️