Tupbebekannisi Selam arkadaşlar 2 ay 24 günlük bebeğim var iki gündür su kusuyor ara ara neden acaba..
TheBaby Tupbebekannisi Mide üşütmesi net biliyorum bizde yaşadık. Doktor nane limon ver dedi 1 çay kaşığı günde. Verdim geçti. Siz doktorunuza sorun
bebeminanasiyim 3aylik olduk bizde de aynı şey var internetten araştırdım fazla beslemek olabilir yazıyordu. Bir kaç gündür saat başı emiyor. Ben sebebin bu olduğunu düşündüm. Sizde de sık emme var mı?
Tupbebekannisi TheBaby ya evet dün ve bugün öyle saf su arkasından normal kustu zaten benim bebeğim çok kusar ama böyle olunca korktum naptiniz geçti Dr gitcem yarın ama napar bilmiyorum
TheBaby Tupbebekannisi Nane limon ver dedi doktorum. 1 çay kaşığı. Küt diye kesildi. Bi kaç kez daha aynı şeyi yaşayınca yine verdim. Hemen kesiyor. Mucize gibi gerçekten
sMyL TheBaby merhabalar nane limon verdiğinizde bebeğiniz ne kadarlıktı nasıl verdiniz benim bebeğimde de aynı sorun var sanırım rota aşısı soğuk olduğundan üşüttü
Tupbebekannisi bebeminanasiyim ya bizde herkes karışır giyime ben üzerini orterim biri gelir açar sıcak diye 😏
TheBaby sMyL 2 yada 2,5 aylık olması gerek. 3-4 gün su kustu sadece. Bende videoya çekip doktora gösterdim. Nane limon gerçekten hhemen kesiyor