Sefaserpil Önceden gram olan çeyrek bile nasıl ucuzdu simid uçmuş toplu birz paramız var yapalım diyoruz yüksek sizce duser mi yoksa daha çıkar mı birz düşmüş çünkü bugün çok çıkarsa daha yapamam diyorum
a010101 Sefaserpil yaz sezonu geliyor çıkar yani ara ars düşüyor ama yatrm yapcaksanz çıkar yani valla bende yatrm yapayım dedim bugun al yarın derken 1 haftada ucuzlst dedim daha çok arttı
Mrvekpk Sefaserpil paran varsa hic bekleme ya altin yada dolar yap at kenara artik hicbisyin fiyatı düşmez aksine artarak devam 🤷♀️
Sarikuzumalp Sefaserpil daha bir kaç gün öncesi yüksek ti düşmüş evet şimdi baktım. Düşmüşken alın bence daha da düşmez asla. Birde maaşlara zam gelecekmiş maaşa gelen zam iğne den ipliğe kadar her şeye zam demek zaten 😃
birmelekannesiiio Direk yap bence para durunca harcanır illaki lazım olursa.. Birde 22 ayar gram yaptır zarar etmezsin
Leylaa_ Sefaserpil Uzun vadeli ise düşse bile sizi etkilemez 3 yıl önce 25 gr bilezik yapardım 5.500 civarı simdi değeri 24 bin civarı altın her zaman karlı bence uzun vade de