prensesannesiiiiiiiiii Yag falan atiyor musunuz ne çorbası yapıyorsunuz ne kadar veriyosnuz ben hic anlamıyorum yaa kızım 6 ay 22 günlük sürekli kabak patates yoğurt havuç avokado veriyorum tadimlar bitince bunları karistiririyorum aklima baska bisey gelmiyo ya
Kbr11 prensesannesiiiiiiiiii İnstagram üzerinde ek gıda üzerine bir sürü tarif sayfası olan anneler var canım ordan ayına uygun tarifler bakabilirsin
neslicanben prensesannesiiiiiiiiii kabak çorbası, kabaklı tel şehriye çorbası,yoğurt çorbası,havuç çorbası. Ek gıdaya başladığınız ürünleri karıştırarak çorba yapabilirsiniz
a010101 prensesannesiiiiiiiiii aynı şeyleri verip duruyorum tek fark arda irmik yulaf pirinç unuyla mama yapym tabi biz 8ö5 aylık olduk o zaman öyleydi bizimklerden veremyrm alerjisi var zorluyor sevdiği şeyleri çeştlendrym zamanla bizde küçükken farklı şeyler yemedik sonuçta başka yicek bulamym her daim
Mavis34 prensesannesiiiiiiiiii brokoli bezelye semizotu pırasa ıspanak da tadım yapıp verebilirsin ben bunlardan çorba yapıyorum. Mesela semizotu ve pirinç atıyorum bir tutam. Pırasa yaparken havuç ve pirinç ekliyorum. Brokoli çorbasını havuçlu. Ve 7.5 ay itibariyle tüm yemeklerine çift çekilmiş kuzu kıyması bir küp kadar eklemeye başladım. Birde tatlı biber salcasindan çok az ekliyorum. Bazen yarim dış sarımsak bazen azicik soğan koyuyorum. 7.ay bitmek üzere bulgur arpa şehriye de eklemeye başladım sebze çorbalarına. Bugün doktora sordum 8.ayda kuru bakliyatları da verebilirsin dedi. Yargıda çorbasını yanağa koyup ılındıktan sonra soğuk sıkım zeytinyağı ekliyerek yediriyorum
birmelekannesiiio Yoğurt çorbası bebek tarhanası sebze çorbası yapabilirsin çorba piştikten sonra zeytinyağı damlatıyordum içine başka yağ koymuyordum. Ek gıda kitapları var alabilirsin
Tgbkrm-21 Mavis34 kizim 7 ay 20 günlük semizotu verebilir miyim birde nasil yedirmek gerekiyor semizotunu bu saatte yarin ne yedirsem die düşünüyorum da :)
prensesannesiiiiiiiiii Mavis34 bahsettiğiniz bildiğimiz pirinç mi bebek irmiği bebek şeyleri oluyor onlardan mi
Mavis34 Tgbkrm-21 semizotunu doğrayıp az pirinç ve havuç la beraber başlıyordum ben içine bir küp kıyma azıcık tatlı biber salçası koyuyorum. Pişince azıcık blenderdan geçiriyorum. Veriliyor 7.ayda semizotu hemde çok faydalıymış
Zeynep_zumra prensesannesiiiiiiiiii trendyol da bu cocuk ac adlı bir kitap var trunclu renkli dışı üstünde bebek resmi var icinde envai ceksit tarifler var al oneirim bmde snein gbiydim ay ay ayırmışlar elim ayavm. Oldi
Tgbkrm-21 Mavis34 aa ole mi 5 gün var aralarında nasil bebişiniz bizimkisi 7.ay başında beri pek bi miz miz hep yanında istiyor beni 🙈
Cennetagaci prensesannesiiiiiiiiii patates havuç yeşil biber karıştır pişince içine biraz piriç atın kemik alıp kaynatın çorbalarına katın ben bu şekilde veriyorum. Bezelye zamanı bezelye katın sebzeleri öyle karıştırın ayına göre
Selinnnnn1 prensesannesiiiiiiiiii kuzu kıyma almıştım ben et suyu yapıyorum et suyuna biraz da normal su koyup kıymayı koyuyorum kıyma pistikten sonra tel sehriye koyuyorum sehriyeler yumusayinca altını kapatıyorum veriyorum çok seviyo kızım birazda icinde bor cay kaşığından az salça koyuyorum bebek salçaları var onları alabilirsiniz.. yada yogurt çorbası tarhana bunlarida verebilirsiniz e bebekte bebek tarhanası var
Mavis34 Tgbkrm-21 Evet geçiriyorum zaten benim.oglum.puturlu pek yiyemiyor bir çok şeyi blenderdan geçiyorum
Mavis34 Tgbkrm-21 benimkide 6 buçuk aydan beri öyle hic yalnız durmuyor yalnız oynamıyor hep onunla oynamamı istiyor yerken oynarken hep mız kız. Uykularında berbat bazen 15 dk da yarim saatte en çok saatte bir geceleri uyaniyor
Tgbkrm-21 Mavis34 aynı benim kızım buarada 7.ay yazmışım ama yanlış yazdım 6.ayin içine girdigimzden beri öleyiz Allah yardimcimiz olsun ne diyim :)
Supermom02 prensesannesiiiiiiiiii Instagram Hamideosmankarasu baştan beri herşeyi ay ay paylaştım bakabilirsin kuzum