Boran_2022 Bebegım 20 gunluk ve bu gun kaka yapmadı daha sadece çiş yaptı bu gun bu arada anne sütü tek alıyo lütfen cvb bekliyorum
MeteninAnnesi0212 Boran_2022 benim bebeğim 3 4 günde bir hatta bazen 5 günde bi yapardı bence normal sadece anne sütü alıyorsa
Littleboys Boran_2022 anne sütüyle beslenen bebekler de her gün yapmaması normal kabul ediliyor 5 gün üstüne çıkarsa doktora başvurun. bir sonraki gün kakasi sıvı ve her zamanki gibiyse sorun yok demektir benimde 45 günlük bebeğim var 1 gün boyunca yapmamıştı doktor normal olduğunu söyledi
Mommy_lisa Boran_2022 kaka 10 güne kadar normal diyorlar dakat çiş sayısı önemli. Eğer çiş yapmıyorsa bebek aç kalmış olabilir. Çişli bez sayısını takip edip doktorunuzla ya da ebenizle görüşün.
Boran_2022 Cocugun çişi iyi dolduruyo bu gun hiç kaka yapmadı sadece anne sütü verıyorum sadece sun mama bir kere verdım 30 cc
Karakizzz Benim bebeğim 7günü buluyor yapmadığı ama kilo alımı bez sayısı normaldi dr 11 güne kadar yapmazsa da bişey olmaz dedi yarıyor demekki bağırsaklar çabuk emiyor kilo yapıyor olabilir ama bez sayısı önemli