CigdeminMevasi Kızlar selam 2 yaşında kızımın kulağını bugün deldirdik o an heycandsn sorramadm ama altın küpelerini ne zaman takmalıyım birde krem felan sürmeyin dedi ama sizler nasıl yaptınx
Baharcnl CigdeminMevasi Bize sürekli nemlendirici krem sürüp ovalayın demişlerdi ki açılan yer kapanmasın diye bir hafta içinde toparlandı altın küpesini 3 ay sonra taktık
Sheker06 CigdeminMevasi ya benim kızımda 1 hafta sonra 9 aylık olacak. Bende deldirmek istiyorum ama nerede deldirebilirim? Burda yabancı olduğum için pek bilmiyorum. İstanbul’da Avrupa yakasında oturuyoruz.
spagettiii CigdeminMevasi kızımın 1 yasından sonra deldirdim altın takmanızı önermem kaybedebilir Allah korusun birisi kulagından almaya çalısabilir kızımın kulagını deldiklerini anda taktıkları küpe kızımın kulagında hala duruyor ne kaşıntı yaptı ne alerji yaptı sizdede sorun olmazsa bence altın takmayın
tugba12 Ben 6 aylikken deldirdim bi problem olmadi . 2 3 ay sonra takin altin kupe dendi ama ben i yilestiginden emin oldugum zaman cikardim altin kupesini taktim bi sorun olmadi.
CigdeminMevasi spagettiii kimisi 3 gün snra çıkarın dedi ama daha yeni olduğundna 3 gün erken geldi banada bidahaki ay doğumgnü kızımın ananesi küpe alacak ozaman takarız diye düşğnüyorum heves ettk 🥰
Alyaamom Benimde bir hafta oldu ve eczanede takılan küpe sanki düşecek gibi altın küpelerini takmak istiyorum ama hiç dokundurtmuyor kulağına:(
EslemReyhan CigdeminMevasi bende kızımın kulağını 5 buçuk aylıkken deldirmiştim 2 hafta sonrasına altın küpelerini taktım hiç bi sorun olmadı küpeleri yerinden oynatın eğer derisine yapışmamışsa rahat hareket ediyosa yara falan da yoksa takabilirsiniz ☺️
Mlsldy CigdeminMevasi 18 aylıkken deldirmiştik kızımın kulağını. 6 ay sonra filan ilk kez altınlarla değiştirdim eczane küpelerini. Bi kaç gün de teramisin krem sürdüm acımasın mikrop kapmasın diye.
Rainnnn CigdeminMevasi 15 gğn bekleyin sonra takın diyorlar genelde yara iyileşmesi için teramicin kullan diyorlar
Sheker06 CigdeminMevasi bi araştırayım bizde ataköy tarafındayız. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için☺️