Blueandpurple72 Anneler bebeğim çok hareketli 8 buçuk aylık yatağından kendini atıyor korumaliklari kopardı en düşük seviyeye getirdik yine de bı yolunu buluyor ne yapmalıyım nasıl yatak almalıyım nasıl yatırmalıyım sürekli kontrol ediyorum bı fikir verir misiniz
nidas_mom Blueandpurple72 https://resimyukle.io/r/laGjAXI6na bunda yatıyor. Ayaklanınca yükselticisi vardı onu kaldırmak zorunda kaldım baya derin içi, tutunup ayağa kalktığında biraz kendini yükselterek görebiliyor bizi
nidas_mom Blueandpurple72 merhaba ben kızıma doğmadan önce park beşik almıştım elim ayağım oldu iyi ki diyorum iyi ki bunu almışım. Benim kızda 10 aylık ve ayaklandı çok hareketli uyurken bile her baktığımda farklı pozisyonda uyur bazen hareket ederken uyuyakalır bi bakarım yüz üstü dizleri karnına doğru çekili uyuyakalmış. Kendini bilene kadar yatak odası takımı almamak en hayırlısı olacak benim için
Blueandpurple72 nidas_mom Canım buda park yatak oluyor şuan park yatak seviyesinde ama yine de bı yolunu buluyor :(( yer yatağı mi yapsam Montessori mi alsak ne yapsak bilemedim
nidas_mom Blueandpurple72 ya gerçekten mi sanki bende ki gibi derinliği yokmuş gibime geldi ben gece mamasını içirirken sarkıyorum üst bedenimle te aşağı resmen
nidas_mom Blueandpurple72 Ay ne bileyim herşey beklenir bu bebeklerden hele hareketliyse göz kırpmaya gelmiyor benimkine 😊 bu arada oyun parkı olarak geçen park yatak bizimki ölçüleri sizin bebişin yatak ölçüsünden derinlik olarak epey fazla ben int ölçülerine baktım ama anlayamadım tam yine de derinlik olduğunu düşündüğüm 100 cm üzeri ölçü birimi var.