Linaa65 Anneler kızım 2.5 aylık oldu bazen sütüm olmuyor 2 saate bır emmek ıstıyor gündüzleri ama dolmuyor yetmıyor mama verdım yemıyor neler yıyebılırım artması ıcın
2prematureannesi Linaa65 bol sıvı tuket sulu şekilde çorba meyve suyu su hoşaf filan birde laktozsuz süt tavsiye ederim
FadimNil-yade Linaa65 rezene,bulgur pilavi ,dereotu,bol yeşillik bunlar bana süt yapıyor bide stresten uzak durabildiğin kadar uzak durmaya çalış iyi düşün sütüm geliyor gelecek de.. olumlu düşün hep bende yaşadım şükür şu an iyiyiz.. 5 ay 21 günlüğüz 🙏
Bluelove ggulsen09 ben dereotu maydonoz ve kivircik tuketiyorum sürekli hic öyle biseyle karşılaşmadım
ggulsen09 Rezene ve kimyon çayı içersen iyi gelir ve elmayla kuru üzümü kaynatıp içersen de şekeri ikisiyle dengeli oluyor daha şekerli olsun istersen de 1 yemek kaşığı şeker atabilirsin
ggulsen09 Bluelove Yaa sevindim demek ki her bebekte aynı olmuyor. Doktorum bana bir süre ara vermemi söyledi
duygu_ars ggulsen09 direk ımom latte vitamin alın derim 20 gün önce sütü kesmiştik 2 gündür içtim boşa gitmesin diye tişörtüm ıslanmış baya