HilalZenginEvran Bebeğim bugün 2. Ay aşılarını oldu ateşi 37.6. Carpol verdim. Gece uyuttuktan sonra uyumadan beklemeli miyim başında? Sizin bebeklerinizde de ateş olmuş muydu?
ozlemmmalpkaan HilalZenginEvran bizimde oldu ateş eğer hala calpol vermene rahmen 36 ları görmezsen lütfen hemen acile git hafife alma en azından fitil yapıyorlar ve acilde düşmesinş bekliyorlar müşade altında🙏🏻 2 saatte bir kontrol et ben öyle yapmıştım💙
Rcn81hn HilalZenginEvran 37.6 carpol vermeye gerek var mı? Benim de bebeğim bugün 2. Ay aşılarını oldu da, bu yüzden soruyorum. 38 ve üzerine carpol vermek gerekmez mi?
Idilg Olmadı cok şükür ama cok huysuzlandi ben 2 gün boyunca 8 saatte bir 1 çay kaşığı verdim ona rağmen 37.4leri de gördüm sanırım vermeseydim olabilirdi
Ekinveannesi Benim bebeğimin 38e kadar yükselmişti hemen kıyafetlerimi incelttik limonlu çorap yapıp giydirdim ayaklarına bir de calpolverdim 1 çay kaşığı kadar. 36lara kadar düşmüştü. Sonra gece saattr bir kalkıp ateşini ölçüm öyle atlattık o geceyi.