Anneyimmmbeen Kızlar bi ara pat pat uygulaması indirme girmişti bayağı faydalanmıştık daha fazla ürün almadığıma pişman oldum hatta, hala alışveriş yapan var mı fiyatlar nasıl indirim oluyor mu ?
Gamzeli2206 Anneyimmmbeen siz yazana kadar bilmıyordum AppStore den baktım hiç iyi yorumlar yazmıyor siZe nasıl gelmişti birde dolarda artmış 15 bin falan diyorlar
sarmaliklahana Anneyimmmbeen 4 euro ama bize en az 65 TL den başlıyor 🤭 O indirimde bende denemek için almıştım 10 TL ye triko elbise ve harika geldi 7 parcayı 85 TL almıştım düşün ama olmuyor daha. ☹️Keske cok cok alsaydım. 26 Kasım kara cuma var onu beklıyorum inşallah ozman olur. Gecen sene o indirimden almıştım tesadüf ama kumas ve kalıplarına güvenememiştim şimdi olsa bir sürü alırım 😥 tek ümidim 26 Kasım 😆🥳
Anneyimmmbeen Gamzeli2206 evet doğru şuan pahalıdır ama yıl sonunda indirime girmişti bu yılda da girebiliri buraya da kesin yazılır zaten aklınızda bulunsun çok güzeldi ürünler çok sevdim ben bir daha olursa kesin alacağım
Anneyimmmbeen sarmaliklahana AA doğru söylüyorsunuz yıl sonunda indirime girmişti belki yine öyle olur