D47 Hanımlar kızım 10 gündür pişik sudoku krem kullandık fayda etmedi bepanthol pişik kremi aldık sürekli ılık suyla sabunla yıkıyorum zeytin yağ sürdüm beni prima slepyy aldık ama geçmiyor yardımcı olur musunuz nasıl geçer
Almilasmoms D47 ay biizdede aynı sorun 😞 sıcak diye zıbın bez geziyo evde elinin ulaştıgı kadar kendini kaşıyıp yolmuş hep bende ne sürsem geçmedi inşallah bi çözüm buluruz 😞✋🏻
Birkuzuannesi20 D47 bi doktora götürün isterseniz benimde kızımda olmuştu bütün pişik kremlerini kullandım 2 hafta boyunca geçmedi en sonunda doktora gittim doktor mantarlarmış pişik olmuş dedi travazol verdi onu kullandık geçti bide hipokort vermişti ama o ağır mantarlarmış pişikte kullanılıyo
Merveada21 D47 doktor alerjik bünyeli bebeklerin pisikleri olur uzun süreli geçmez demişti bı doktra danışın bence
BerrinHEA D47 Hametan Pomad kullanın yıkadıktan sonra mutlaka temiz bir havlu yada Müslin bez ile kurulayın ve asla zeytinyağ sürmeyin piştiği daha da pişiriyor
Birkuzuannesi20 BerrinHEA evet biliyorum biz zaten doktor kontrolünde kullandık ağır bi şekildeydi mantarlanmış pişik olduğu için kullanmıştık
aykoz_ D47 zeytnyağ asitli oldugundan pişiği azdırır demiştir doktor . Sabunda ph ını bozabilir. Aslında en temizi bezsiz havalanmasını sağlamak ama oda mumkun olmuyor hiç nemli kalmaması gerk
Selmanur_a D47 doktorumun yazdığını direk kopyalayayım Hamazinc krem günde 8 kez, fitokrem günde 4 kez ve trosyd krem günde 4 kez 10 gün sürün Sivilce gibi olmuştu artık baya ilerlemişti 10 gün bile sürmedi geçmesi.
Zey123 D47 havalar iyi nasıl olsa alt açmanın üzerine aç gün içinde bol bol hava alsın ben öyle geçiriyorum her gün poposunu yıkıyorum yapmazsam asla geçmiyor hiç bir kremle
Selinnnnn1 D47 trosyd birde hametan sarı kutulu eczanede var bu ikisini bol bol karışık sürün bir kaç güne geçicek işe yaramayan kişide pek görmedim deneyin yigenimde de çok oldu beline kadar kuzenimin tavsiyesi ile aldık cok işimize yaradı
Mali48hira D47 canım poposuna havalandir elinden geldiği kadar duş aldir sudocrem iyi gelirdi aslında ama