Edaaksoy41 Merhaba anneler kızım 5 aylık beşikte sallayarak uyutmayı bırakmak istiyorum bunu başaran anneler var mı beni tecrübelerinizi ve nasıl yaptığınızı paylaşabilirmisiniz .
gulesra Edaaksoy41 ilk önce kucağında pış pışla uyutsan 1 hafta kadar, sonrasında yatakta poposuna pış pış sonraki hafta desteksiz uyutmayı denesen canım. Bu şekilde daha az ağlar gibi
Baakpnr- Edaaksoy41 salla dur yöntemi ile 🥰 3-5 güne alışıyorlar. Cok ağladığında salladım sakınlsınce durdum bu sekılde 🥰
Edaaksoy41 Baakpnr- dün akşamdan itibaren bende 3 dk sallayıp beşikte 3 dan sallamıyorum ama cok ağlıyor dayanamıyorum da 20-30 dk da uyuyor ama rahat 15 dk ağlıyordur
Edaaksoy41 Baakpnr- benimde daha 1 gün oldu sanırım alışır diye düşünüyorum birkac güne suan kendisi mi uyuyor
Baakpnr- Edaaksoy41 yüz üstü bırakıp pıs pıs acıyorum o sekılde 🥰 ama bu ara cok zorluyor atak döneminde ve diş çıkarıyor saçını oksuıyorm bazen yanına uzanıyorm
Edaaksoy41 Baakpnr- bende yapmak istiyorum ama bunları cok ağlıyor hicbirsey fayda etmiyor maalesef 🥹