ceybug Kızlar ankarada bildiğiniz ilgili çocuk doktoru varmı nolur yardim edin her gittiğim doktor yavrumu aglatip duruyo bostan yere
Jldpmk34 ceybug özel saglik sigortanız var mı bilmiyorum ama güven hastanesi Dr reyhan Erol Tamer, Instagram sayfasi çocuk.doktorum , çok çok tavsiye ederim doğumdan beri takibindeyiz hem çok tatlı hem çok ilgili
ceybug Jldpmk34 çok teşekkür ederim vallahi doktor secimi o kadat önemli ki durduk yere canini yakiyolar kizimin
Erkenciboncuk ceybug Cebeci Tıp fakültesinde özel muayene olarak gidiyorum Doç. Dr. Halil Özdemir. Burada bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gitmiştim doktor çok ilgili.
Ilknurr yenidoğansa Başkent üniversitesi hastanesi Prof dr Ayşenur Ecevit çocuksa Prof dr Halil İbrahim Hoca var hepsi de ilgili işinde bir numara nokta atışı tavsiye ederim biz devam ediyoruz
Urass13 sukusu21 kanları ve diğer işlemleri nerde yaptırıyorz peki bir de tammalayici sigorta geçiyor mu
sukusu21 Urass13 tamamlayici sigorta hakkinda bir bilgim yok fakat tum islemleri muaynesinde yapiyor kan vs hatta kendi aliyor
RobinScherbatsky ceybug reyhan erolu asla tavsiye etmiyorum ankarada herkes çok metheder ama hiç bir özelliği yok çocuğum doğduğunda ayağı yamuktu 5.gün kontrolğnde bunu gördü ve bişey yok dedi 21.gün başka dr a gittim pasif egzersiz yapmazsan ters alçıya almak zorunda kalırız dedi ve bunu farklı 2 dr daha söyledi bana ayrıca kendisne mesajla falan da ulaşamıyosunuz acil bişey olursa. Kudret international yunus emre bıkmazı şiddetle tavsiye ederim hatta yarın tekrar kontrolümüz var kızımda alerji çıktı sonuç göstericem. İlk muayene tam bir saat sürdü tüm bilgileri en ince ayrıntısına kadar alıyor sizden ve detaylı fiziksel muayene yapıp aldığı her notu size detaylı bir şekilde anlatıp döküm halinde veriyor.