Ozumm41 Merhaba kızlar 20 günlük bebeğim için hipp organic combiotic mama aldım da biraz araştırdım öyle karar verdim ama yine fikir almak istiyorum kullananlar bakabilir mi memnun musunuz?? Daha iyi dediğiniz bi mama var mı??
Muges4 Ozumm41 Bizde kullandık ama çok tok tutmuyor maalesef, birde gaz yapmıştı. Sma ya geçmiştik. Deneyin ama her bebek farklı
Deletedmon_71 Ozumm41 ben ilk aylar kullandim çok cok memnun kaldim kayinim eczacı en iyi mama demişti gayet iyi kilo aldırdı ben memnun kalmıştım
MelisaGoktugMommy Ozumm41 hipp guzel kaliteli onun disinda sma da guzel mama deneyerek kendiniz karar verin derim :)
Gunsss Ozumm41 oğlumun doğumundan 2 yaşına kadar hipp combiotic kullandık hiç gaz sıkıntısı yaşamadık
Hzlege Bende hıpp kullandım çok memnun kaldım ilk zamanlar biraz gaz yaptı ama biberonda değilde kaşıkla karıştırıp verdiğimde gazda yapmadı bende piyasadakilere göre de daha temiz içerikli
Poyrazin_annesii Hip için guzel dıolar ama bnm oğlumu cok cabuk acıktırıyordu. Bızde sma aldk cok guzel bı mama gaz kusma fln hc bısey yapmadı bebegıme cok ıyı geldı. Ztn yılların maması . Annemın zamanımda bıle sma varmış annem onla büyümüş bunu duyunca cok şaşrdm😂
FerdAzraMira Ozumm41 2,5 aylık olduk doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunuz ne kabızlık yaptı ne kusma gazı vardı bebeğimin kaşıkla karıştırarak verdik gaz bile kalmadı şuan
MaSe1620 Ozumm41 18 aydır hipp kullanıyorum çok memnunum 24 aya kadar devam edicem çok seviyor ve kilo alımı çok iyi. Tok tutmuyor diyorlar ama çok küçükken gece 2-3 kalkardı sonra tek oldu sonra kesti birkaç ay önce gece beslenmesini