Halise Kızlar kızım 8 aylık avent soothie emzik emiyo artık onu kullanmasını istemiyorum avent soft avent ultra air emzik almak istiyorum alır mı kızım acaba emer mi onu siz böyle bi durumla karşılaştınız mı acaba😏
Tuba Halise neden degistirmek istiyorsun acaba😊 benim oglum sadece avent ultra air olanini tuttu ve halada emiyor (6 aylik). 8 aylik bi bebek onu emiyorsa birak devam emsin ☺️
NhL Halise bende kıZım dogdugundan bu yana soothie emzik kullanıyorz bi kaç ay önce farklı emzik aldm ona degişk geldi emmek yerine oynamayı tercih etti. Ama denemk lazım her bebekte aynı olmayabilr.
Sedaahmet Halise bence şükredin ki emzik emiyor. 😂 ben oğluma kaç çesit emzik aldim denemedim hic birini tutmadi. Ilk başlarda öğüyordu, şimdi diliyle fırlatıyor emzigi. 4 aylik 😂
Halise Tuba büyük bi emzik birde kızımın üst damağı dar dedi doktor emzikle alakalı demedi ama zaten değiştircem onu kullansın istemiyorum ultra air mi alsam tutar mı acab🙄
Aminenin_annesi Alıp deneyeceksin denemeden belli olmuyor ben kızıma bir kaç çeşit emzik denedim nuk kauçuk emzikten başkasını emmedi yepyeni emzikleri verdim başkasına şuan 7 aylık hala onu kullanıyoruz
Aminenin_annesi Halise o zaman herşeyi göze alıp bahsettiğin emziği al ve dene bakalım olmazsa yine birileri sevinecek 😂😂 ben yeni doğum yapmış arkadaşımın kardeşine verdim 5 adet emzik bebek sevmiş baya dua etti 😂
Denizarya34 Halise dünyanın parasını verdim 8 tane ayrı markaların emziklerini aldım hiç birini emmedi susturucu resmen ama ne yaptıysam tutmadı öğürüyor miğdesi bulanıyor kızımın
Sedaahmet Halise aynen öyle canim. Hic almiyor. Şimdi biberon tutmaya başladi. Biberon veriyorum eline .biberon emzigini kemiriyor resmen 😂
Cinars14 Sorunu degilde sorunsali yazmadiginiz icin tesekkur ederim bir kere sinir olacaktimm yoksa sorunsal nedir Allah askina ya
Sedaahmet BenMathilda ben yeni aldığım emzikleri 10 dk kadar suda kaynatiyorum. Deterjan felan kullanmiyorum.
Tuba BenMathilda nuk deterjani var bende onunla sicak su ile temizliyorum sonra duru su ile yikiyorum icindeki köpükler gitsin diye ve sonrada mam sterilise makinesi var 15 dk onun icinde sterilise ediyorum
Oozzee BenMathilda sadece kaynar suyla yıkıyorum sürekli ama.. Yere düşerse mesela Siveno’nun doğal bulaşık deterjanı ve sirkeyle yıkıyorum, gene kaynar suyla duruluyorum. Şimdiye kadar hiç öyle çeşmede yıkayıp vermedim.