Ddemirkiran Kızlar 45 günlük ikizlerim yalancı emzik tutmuyor . Philips aventin emziğini çok duydum ama denesem mi bilemiyorum kullanıp memnun olan varmı?
MiracAlpinveUmutunAnnesi Talodes Ddemirkiran kızlar benim oglumda ilk aldığında emiyodu atiyodu tutmicak zannettim o attıkça elimle agzindaki emzigi tuttum ve 1 ayimizi aldı belkide geçti emzigi tutması ama sonunda tuttu şimdi 9 aylik
bayb1 Ddemirkiran neler denedim tutmadı kızım aventin ultrasoftunu aldım en son onu aldı ucu yumuşacık anne memesine çok yakın dene istersen
Gurbettebianne Ddemirkiran avent le başladım ben emdi ama 1,5 ay sonra bıraktı . sonra almadığım emzik kalmadı ama tutturamadım maalesef 🤷♀️☺️ ama avent iyi tabik , birde bebekler nuk silikon tutuyormuş .bizde işe yaramadı ama belki sende işe yarar canm
Talodes Malesef nedir bu bebişlerin emzikle bize verdiği imtihan ya bende bi türlü tutturtamadım biraz emip atıo philps aventide denedim nuk wee hepsi bakalm başka neler deneyebilirim düşünüyorm 😂😂🤔🤔
Sareemel Benim bebeğim 4 aylık .. 40 günlükken emziği tuttu bu defa da meme emmek istemiyor meme vereceğimi anladığın an bagırarak ağlıyor emzik istiyor hep emzikle kandırıp memeyi vermeye çalışıyorum cok zor . Emzik almıyorsa zorlamanızı tavsiye etmem
Ddemirkiran Sareemel benim kızlarım premature olduğu için ben hiç emzirmedim zaten sagip biberonla veriyorum