Arkadaşlar bugünden beri hiç halim yok . Bildiğin parmağım la çay bardağı ni bile kaldıramıyorum o kadar halsizim ve dokunsalar canım yanıyor hemen ve sabahtan beri benim sol göğsüm de bir ağrı var bildiğiniz oturduğum yerde ağrıyor sanki yeni doğum yapmış im da süt dolmuş gibi bir ağrı var ve ciğerlerime atıyor resmen hele ki süt geldiği zaman sanki bıçak sapliyorlar sağ da ağrıyor ama sol kadar değil . Ve vücudumun her yeri yanıyor ateş im var başım agriyor boyun ve migdem bulanıyor du yani dün karnım ağrıyor du çok kötü ama ben adet olacagim zaman hiç bir zaman ateş im çıkmadı tamam midem bulandi ağrılarım vardı ama dediğim gibi hiç ateşim olmadı ve göğsüm agrimadi çünkü çocuk olduğundan beri 2 defa adet oldum hiç biri ateş göğüs hassasiyet olmadı nefesimi alamıyorum resmen nefesim daralıyor. Az önce dışarı çıktım sigara içmek için biraz soğuk geldi hemen avuç içim karincalandi ağrıdı kasindi ayak altlarim da öyle oldu öksüremiyorum hemen karnım midem ağrıyor gulemiyorum başına gelen varmı neden acaba anneler
Şuan ayağa resmen kalkamıyorum eşim elimden tutup kaldırıyor