Nurozcn Dün sabahtan beri 37-38 aradı ateşiz var. Şurup verdiğimizde düşüyor sonra yeniden tekrarlıyor. Kan testi yapıldı boğaz enfeksiyonu çıktı. Bilmiyorum öksürük yada hapşırma yok şimdilik antibiyotik kullanma konusunda çok kararsız kaldım.
Baakpnr- Nurozcn verdiğimizde düşüyor sonra yeniden tekrarlıyor Demek ki antibiyotik kullanma konusunda kararsız kalmamanız gerek . Gecmıs olsun
Gok01 Nurozcn eğer doktor önerdiyse kullanın önermediyse 3 gün sonra hala inatçı ateş varsa kullanılması gerekecek her türlü. Ateş düşürücü ile düşüp etkisi geçince devam ediyorsa ateş enfeksiyondan kaynaklı o da antibiyotik başlatılmadan düzelmez.
aylizinannesiii Nurozcn boğaz enfeksiyonu bebeklerde antibiyotiksiz geçmiyor yani bizde öyle oluyor yine de siz bilirsiniz geçmis olsun
Nurozcn Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Verdim korktum çünkü ateşi ve enfeksiyonu ilerleyebilir diye
Sedayun13 Kızımda öyle ateşi vardı acile götürdüm bogazlari kötü olmuş dedi antibiyotik verdi başladım bugün umarım ilesir ateşi 38.5 gördü en yüksek
Aliye_22 Sedayun13 nasıl dustumu kızınızın ateşi dediğiniz belirtiler bizde de var bugün antibiyotik başladık