Amine35 Kızlar ameliyat oldum safra kesemden bugün 5 gün sütüm gelmiyor sabahtandir yiyorum su tukwtiyorum kesilecek diye çok korkuyorum bebeğim sürekli göğsümde kalmak istiyor sütüm yetmiyor ağlıyor mama istemiyor sütü artıran şeyler neler bilginiz varmı
smmamons Amine35 bol su için 2.5-3 TL, bulgur pilavı, yeşil soğan, dereotu, yulaf, kefir, havuç, lahana, bol yeşillik,hurma bir de eczaneden bestlak damla alın.. bol bol yeyin bunları ve sütüm yetmiyor diye düşünmeyin lütfen hemen artacaktır sütünüz :)
smmamons Amine35 sütümün azaldığını hissettiğimde hemen bulgur pilavı yapıyorum yanına bol dereotu havuçlu yeşillikle salata yapıp 2 bardak kefirle içiyorum göğüslerim hemen doluyor. Hemen siz dr öyle yapabilirsiniz. O damla da gayet güzel artırıyor. Hoşaf da yapın, tahin helvası ya da pekmez tahin aklıma gelenler bunlar
Amine35 smmamons safra kesem alındığı için bulgur pilavı falan yiyemiyorum şuan damla almayı düşünüyorum da tek etkisi varmı çorba ile besleniyorum şuan
smmamons Amine35 bol su için o damlayı kullanın tabi o da faydalı 1 bardak suya 20 damla kadar diye biliyorum ama eczaneye de sorabilirsiniz
smmamons Amine35 bir de solgarın Brewer’s yeast with vitamin B12 vitamini var o da muhteşem süt artırıyor onu da alabilirsiniz ekstra