1prensannesi06 Tavuk haşlayacağım suyunu dondurup bebeğime kullanmak istiyorum sizler nasıl yapıp saklıyorsunuz
1prensannesi06 Mrvsen peynir altı suyunu hiç kullanmadım bilmiyorum ama faydalıymış bugün araştırırken öğrendim :)
Nihalalp Mrvsen buz kalıbına döktüm döndü çorbalara 1 küp katıyorum,tavuk suyu kemik suyu peyniralti suyu hep öyle yaptım
Didem21 1prensannesi06 organik değilse önermedi benim doktorum Migros’ta var pahalı ama orvital markası organik tavuk
1prensannesi06 Nihalalp benim buz kalıbımın ağzı açık hani kapaklı değil üzeri kapalı mı olması lazım eğer öyle ise buz dolabı poşeti geçirsem olur mu ?
1prensannesi06 Nihalalp birde sadece tavuğu kaynatıp suyunu mu alıyorsunuz içine soğan falan katıyor musunuz
1prensannesi06 Adigemrs market tavuğu yani çoğumuz organik tavuk bulamıyoruz buna bende dahilim çorbalarını normal su yerine bununla yapmak mantıklı gelmişti o yüzden sordum
Adigemrs 1prensannesi06 Kemikli et haşlayın onun suyunu verin karar sizin tabiki ama tavuktan olabildiğince uzak tutmalıyız
NotNilara Market tavugunun suyunu kullanmaniz faydadan cok zarar saglar. Onun yerine ilik suyu tercih edin
Nihalalp Mrvsen kalıp buzlukta ben kullanacağım zaman bir tane çıkarıyorum buzluktan 6ay kullanılıyor diye biliyorum
Nihalalp Mrvsen ama ben hep yenisini yaptığım için buz kalibimda 6 li iki tane o yüzden 6 peynir altı suyu 6ilik şeklinde yapıyorum tavukta kasaptan alıyorum kalçalı but demir içeriyor organikmis ama emin olamayız hiç bir zaman