nidas_mom Ben eti cici bebe aldım bugüne kadar ama teyzemden ülkerin tadı daha güzel yede gör diye bi yorum gelince merak ettim sizler hangisini kullanıyorsunuz hangisinin tadını beğendiğiniz için bebeğinize alıyorsunuz?
Elin34 nidas_mom bence cici bebe hiç kullanmasanız daha iyi onun yerine evde siz kendiniz yapabilirsiniz.
Fadime5 nidas_mom Ülker i oglum yediğinde çok kusmuştu tabi çocuktan çocuğa fark eder illaki bence eti daha iyi 😊
Deletedmom5284 karabiberimm ikisinin içeriğinin bir farkı yok canım 20 marka arasında şeker oranı ilk eti cicibebe ikinci ülkerde tek fark bu
Heyyooo_34 nidas_mom ikiside iyi değil içerisinde aşırı şeker var onun yerine trendyoldan içeriği temiz ve doğal olan bebe bisküvisi alabilirsiniz
Deletedmom0099 nidas_mom onlarda çok şeker var ben bile yediğimde içim bayılıyor kızıma e bebekte satılan hamm markasınınkini kullanıyorum içeriği daha iyi, şeker oranı da 🙂
Mizmizmyrtle Deletedmom0099 merhaba bende hipp in bisküvisini kullanıyorum ama eşim geçen gün 3 kutu sizin dediğinizden almış e bebekten keçi sütlü memnun musunuz ben daha açmadım ama adam da gitmiş 3 kutu almış 2 alana 1 bedava vardı diyo djnzxjsmdkdk
Sedaekrem Deletedmom0099 kecı sutlu olanı mı kullanıyorsunuz ben de aldım ama sonra cokda ıcımden gelmedı vermek sekerden dolayı
Zynpada-4ekm Deletedmom0099 hunnapi duydunuz mu bende icerigi temiz sekeri az hatta hic olmayan biskuvi ariyorumda bi kez kendim yaptim da pek begenmedim kizimda bir tane yedi yogurtla
Woody nidas_mom Ikisini de almiyorum. Çok şekerli cunku. Keci sutlu olan bir marka vardi. Aldigimda onu alıyorum
TwinsmomDA Woody bana doktor şöyle söyledi. Eğer hazır alırsan damak tadı ona göre gelişir ilerde seçici olur mümkünse her şeyi kendin yapmaya çalış dedi 🥲 cici bebe yapmaktan vazgeçtim 😂
Halimea nidas_mom hissedim linc tayfası geliyo . Etinin ki bana göre daha iyi ama cocuklara vermiyorum kilo yapsın diye kendim yiyiyorum😅🙈
kvsreliff Halimea linç tayfası demeyelimde başkasının çocugunun sağlıksız beslenmesine bile üzülebilecek ne olacak ılerde bu bagırsaklar dıye düşünebilicek incelikteki insanlar diyelim
3anneelif Halimea dünyanın adaleti ya ben bir tane bile atamam sabah vakti bile kilo yapar diye ne güzel gece on tane yiyorsunuz😂