Mizmizmyrtle Ben bugün ilk defa kefir verdim biraz meyveli olanından sevdi baya siz ne zaman başladınız ?
ArdicEge Mizmizmyrtle Kefir en sağlıklı süt ürünü tabii verebilirsiniz. Yalnızca sade kefir tercih edip icine siz kendiniz meyve koysanız daha iyi olur, kefirzadem ve ya fropie markalarını tercih edebilirsiniz temiz içerikli.
Katun Mizmizmyrtle 6.cı ayından beri veririm. Yanlız meyveli almayın sade alın sevmezse meyve koyun içine
Mizmizmyrtle Katun evet ben zaten ona özel almamıştım eşim almışta o içerken tattıralım dedi öyle bi denedik bundan sonra ona alırken sade alırım ☺️
Mizmizmyrtle Nursena0606 bende özellikle ona içirmek için almadım eşim kendine almış tattırdım sadece ilk defa 🌸
Melek1411 agns benim kızım da 6 aylık covit olduk kefir versem mi acaba dedim. Bir sıkıntı yaşadınız mı acaba
Cnroglm agns benimde 6 aylık doktor verebilirsin dedi siz nasıl verdiniz kaşıkla dimi sevdi mi hangi marka
Mediel 6.aydan itibaren başladım vermeye bağışıklığını güçlendiriyor. Maya bulabilirseniz mayalayın bence hazır almaktansa. Ben öyle yapiyorum gercekten çok koruyor hastaliklardan. Her gün içiriyorum.
agns Melek1411 şimdi hiçbir şey için zorlama zaten iştah kocaman insanlar da bile kalmıyor açılır inşallah sonra sonra 🌸
gamzes26 Annemde mayası var onla günlük yapıyor 10 aylık kızım sevdi kahvaltıda veriyoruz yapması da kolaymış