alptoyyy Ooo böyle herşeyi kafaya mı takıyorsunuz annelik zaten zor ya bide böyle şeyler aman kafayı yerim ben
Busramaden alptoyyy aylardır elıne baska renk almıyo kız 😂 bır kac gunluk bısey olsa aman der gecerım
nidas_mom Busramaden Bence daha çok ilgisini çekiyor olduğundandır özel bi sebebi olduğunu sanmam 😊 yetişkin olarak dönem dönem bizlerin bile en çok takıldığı renkler oluyor hep o renk üstünden alabiliyoruz bazı şeyleri. 3-5 yaş aralığında da mesela istediği şeyi giyme var neredeyse ameliyatla üstünden alma durumuna gelene kadar giyiyor oluyorlar 😊
Kumsalve_annesi16 Seviyordur belki ondan yada daha belirgin bir renk olduğu için hoşuna gidiyordur ne bilem o yaşta bebem olmadığı için bu arada taktik şahane 😂😂😂 bende kaynana ve sağlık ne alaka diyip girdim dedim gene bebeğe birşey mi yaptı 😄
Busramaden Kumsalve_annesi16 kız yok kaynanam yokda ne bılım kac post actıysam actıgımla kaldım 😂😂 dedım bıde boyle deneyeyım 😂
Mvvrrr Busramaden turuncu ve sarı renkleri bir kaç gün kaldırmanızı tavsiye ederim kalan renklerle oynasın sonra tekrar ekleyin bakalım yine aynısını yapıcak mı minnoş :)
Mvvrrr Busramaden rica ederim , bazen bebekler belli başlı oyuncaklarla ya da neyse işte onunla oynamak ister çünkü kendince bir bağ kuruyordur muhtemelen.. diğer renklerinde farkına varmış olur hem :)