KuzeyiinAnnesii Oğlum 13 aylık çiftlikden geldi vermeyi düşünüyorum normal yumurtaya alerjimiz yok tüketiyoruz siz hiç deneyen oldumu olduysa nasıl verdiniz bazıları çiğ olarak mamaya kat diyor ama çiğden verme taraftarı değilim yardımcı olursanız sevinirim
Ejderhahavva KuzeyiinAnnesii nasıl verirsiniz bilmem ama hafta da sadece 1 kez verilmesi uygun bunu bilin yeterli çünkü fazlası erken ergenliğe sebebiyet veriyor
Yusra34 KuzeyiinAnnesii Bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasından tam 8 kat daha fazla demir 5 kat fazla fosfor, 6 kat B1 vitamini ve 15 kat fazla B2 içerir. Ayrıca bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasından 9 kat fazla protein ihtiva eder. uzmanlar 2 yaş öncesi kesinlikle önermiyor 🌸
KuzeyiinAnnesii Ejderhahavva @Denotemo bende çiğ verilmemesi taraftarı olduğumu söylemişdim zaten ama veriliyorsa ne şekilde ve nasıl verildiğini merak ediyorum 🌺 teşekkür ederim haftada 1 verilmesi bilgisini hiç bilmiyordum mesela 🤷🏻♀️
Ejderhahavva KuzeyiinAnnesii çiğ verilmesi de uygun değil diye duydum ama tam olarak bilmiyorum tabi bunu
Ejderhahavva KuzeyiinAnnesii araştırın ama kesin bilgi haftada 1 verilmesi çünkü 1 bıldırcın ->10 tavuk yumurtasına denk geliyor