meyrakus Demir ilacına kaçıncı ayda başladınız.Kızım 4 aylık doktor kontrolüne gittik doktorumuz aşıya gidince sağlık ocağının Demir ilacı vereceğini ama suan kullanmamamızı söyledi aklıma gelipte sormadım neden diye ne zaman başlıcaz onu da bilmiyorum
Emir_mom meyrakus 4 aylıkken başlamıştık.Saglik ocağının vereceği Demir ilacı yerine temiz içerikli Demir ilacı kullanın
Sakilli meyrakus meyrakus bizim doktorumuz da 4 aylıkken sağlık ocakları veriyor ama kullanma dedi 6. Ayda baslicaz dedi. Hem bebeğin bağırsakları biraz daha gelişsin ek gıdaya geçince öyle baslicaz dedi. Sadece anne sütü veriyorum bende. Kan ilaçlarının yan etkileri olabiliyor doktorunuz da temkinli davranmış. Bizimki de öyle bir de benim bebeğim gazlı bir bebek üstüne kan ilacı kullanıp kabızlık vs gibi sorunlar yaşamak adına muhtemlen 6. Ay diye uygun gordu
Gokcennderenn meyrakus 4 aylık Ken başladık. Ama sağlık ocaklarındaki Lee de paraben içeriyor daha temiz içerikli kullanmamızı tavsiye ederim
meyrakus Emir_mom zaten doktorumuz genelde temiz içerikli ilaçlar veriyor ama sanırım gec başlatacak anlayamadım bende
Kplnnn Ben 5 ayı geçince başladım doktor tavsiyesiyle. Fermix önerdi doktorumuz meyve püreleriyle birlikte veriyorum tadımlara başlayınca başlattı bizi.
Kplnnn meyrakus muhtemelen, ben öyle düşündüm biz öyle başladığımız için ben emzirmiyorum biz erken başladık tadımlara sen emziriyor musun
meyrakus Kplnnn evet emiyor mama vermiyorum. 6 aydan önce ek gıdaya gecmicez dedi. Sanırım ek gıdayla başlatacak ama 4 aylık başlayanlar mama emme olarak mı ayrılıyor onu anlamadım
meyrakus Sakilli bizde de kabızlık sorunu varr büyük tuvaleti hala düzene girmedi 4-5 günde bir ancak yapıyor. bizede tam muayene bitti çıkarken söyledi insan çocukla uğraşırken de doktora gidince soracaklarını da unutuyor öyle sormadan çıktık ama kafama takıldı neden acaba diye
Kplnnn meyrakus yok ayrın yapılmıyor da bizimki denk geldi büyük ihtimalle o zaman o yüzden sordum belki aynı durumdayızdır diye. Ben ilacı annemin kuzeninden almıştım eczacı kendisi ben çocuklarıma hiç demir takviyesi vermedim demişti geç başlasanız da problem olmaz herhalde hiç vermeyen de var ben vitaminleri eksiksiz verme taraftarıyım tabii yine de bi arayıp sorun isterseniz ama bir sonraki kontrole kadar bir şey olmaz bence