Merhaba size içimi dökmek istiyorum çok doluyum çünkü bebeğim doğunca ayakları ikisi ters dönmüştü benim başımdan sanki kaynar sular döküldü 2 gün aradan geçti ortopediye götürdük alçı yapıldı 4 hafta biraz düzeldi ayakları doktor her iki kalçasında kalça çıkığı olduğunu söyledi ve sol bacağındada çıkık var dedi 7 8 aylıkken ameliyat olacak dedi şimdilik fizik tedaviye götürün dedi bebeğim hiç ayaklarını bükemiyor sadece kaldırıp indiriyor 😓😓 fizik hocası kalçasındaki şişliği fark eti bizi nöroloji doktoruna yönlendirdi doktorda Emar çektiğimizi söyledi emar çektik nöroloji doktor gözünüz Aydın bizlik bi hastalığı yok deyince eşimle birbirimize bakıp çok sevindik ama bi beyin sinir cerahına gösterin dedi emar sidisini alıp beyin cerahına gösterdik beyindeki sinir sırtında durmuş dedi 😓😓 ve spina bidifda hastalığı dedi bu çocuk ilerde yürüyemez dedi çok kötü aldım ağlıyla ağlıya 😓 biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim başına gelen oldumu 😓😓 ne yapmam gerek hiç bilmiyorum kendimi üzmekten başka bişey yapmıyorum 😓😓