minikyavrumm Deletedmom_5 uyum sağlar ama ben çok karanlık olsun istemem eğer siyah ve griler yoğunsa daha açık tonlara giderdim
Deletedmom_5 minikyavrumm yok bacım takmis durumdayim siyah beyaz gri ahsap o renklere bitiyorum😁 uyum saglasin ayni renk olsunlar
kubramomm- Deletedmom_5 artık siyah beyaz gri uyumu yok. Sadece beyaz mesela koltuk halı kırlent herşey beyaz sadece süs detayları ahşap yada gümüş renk olabilir minik detaylar yani koltuk beyaz halı gri güzel durmuyor
simiyyy Deletedmom_5 bu da güzel ama banyo fayanslarınız beyaz olsaydı güzel olurdu sizin banyoyu boğar bu
Denizmooom Deletedmom_5 ben 2. Gibi aldım kadife cok memnun kaldım neden almadım daha önce diye özdileğin vardı ondan daha güzel 🤣
Deletedmom_5 @Ebru-isil @1Beybiletto @winnie-the-pooh Ben gidiyore en sondakini almaya😁 Allah’ım ikizler burcuyum ve tek bi ozelligini tasiyorum surekli karar degistirme, kararsizlik😆😅.
winnie-the-pooh Deletedmom_5 Ben de oturma odası için alacağım fiyat sordum baktım bir alması kaldı🤣🤣
Deletedmom_5 winnie-the-pooh en zoru zaten almak para olmayinc sorup fiyat alip bakmayla kaliyoz bacım😆😆.