Nrokc Kendini daha çok bilmeden daha rahat deldiririm diye düşünüyorum, çok anlamadan. Siz nerde deldirdiniz acaba hiç bilgim yok ? 8 buçuk aylık Fatıma Şifa’m 💝
caniminikizleri Nrokc kızımın kulağını daha bu sene 6 yaşında bijuteri de deldirttim hiç bir sıkıntı yaşamadık
Deletedmom738372 Nrokc kızımınkini annem deldirmişti bana sürpriz olsun diye 4 yaşındaydı bebeğiminkinde kararsızım 😊
Nurtalib Nrokc bende deldirmeyi düşünüyorum 10 aylik su anda bence bebekken delinen kulakla buyuyunce delinen kulak farkli oluyor o yuzden en iyisi deldirmek
caniminikizleri Nrokc valla canım ne kadar ödedim gerçekten hatırlamıyorum kızımın kulağını deldirirken kendi burnumuda deldirmistim ikisini bir verince aklıma gelmedi☺️
Nrokc Minikkuzum1999 deldiricem zaten çok düşündüm ama son kararım bu. Şuan sadece nerede yaptıracağımı düşünüyorum İzmit’te oturuyorum keşke Kocaeli etiketi de yapsaydım 🤷🏼♀️ Adminler görse de ekleseler keşkem
Tuba_engn Nrokc Güvenli ve temiz bir Piercinglere deldirmemişti tavsiye ederim. Tabi ki ay olarak küçük olmasını be olumsuzlukları göze almanız lazım.
Nrokc Nurtalib aynen öyle. Yeğenim 1 yaşını geçmişti deldirirken resmen inletmiş çarşıyı. Aynı kaosu yaşamak istemem çocukta öyle bi anısı kalsın da istemem. Benim annem 6 aylıkken deldirmiş benim kulaklarımı iyikide öyle yapmış nasıl bi acısı korkusu var bilmiyorum şuan 💃🏼😁
Nurtalib Nrokc birde buyukken delinen kulak kapanmaya musait oluyor ben 20 yasinda deldirdim bi tane daha iki gün küpe takılmasa kapanacak ama bebekķen delinenler oyke degil
Nrokc Tuba_engn aslında çok mantıklı onlar nerelere neler deliyo daha rahat ve pratik olacaklarını düşünüyorum bende. Aklımda olsun teşekkür ederim
Anneko Nrokc sarraflarda deliniyor diye biliyorum tanıdığınız yada herhangi bir sarrafa sorun isterseniz yiğenimi sarrafta deldirmiştik