Deletedmom_45 MelisaDilza daha cok minnak annesi deri atıyor vücudu cok normal oglumda oyle oluyordu 😍
MelisaDilza Ozgemre sürdüm geçti 🤭🥰 benim ilk bebeğim bilgisizim ama hergun bebek hakkında bilgileri okuyorum öğreniyorum yavaş yavaş 🙏
Recah20 Çok normal benim kızımda da olmuştu, hatta kızarık kızarıktı cildi. Doktora sorduğumuzda çok masum yenidoğan döküntüleri bunlar demişti.
Busranur_65 MelisaDilza benim kızımın okadar çok soyulduki zamanla geçti çok normal cildi aşırı kurudur bebe yağı kullanın
2021_asel MelisaDilza Cildi kuruduğunda kabuk atar soyulur bebek yağları var her duştan sonra sür birey olmaz canım
2021_asel MelisaDilza Daha bunlar ıyı zamanları diyelim daha çok yaramazlık yapacak annesi sağlıkla büyüsün inş
Mickeylover MelisaDilza çok normal anne karnında sudan çıkıyorlar. Temiz içerikli bebek yağı veya losyonu kullan ☺️
2021_asel MelisaDilza Benimki 6.5 aylık kız bebek komikti zor bır bebek yani. İki dişi 5.5 aylık çıktı belirti vermeden şimdi ise 3 haftadır gece sabaha kadar sağa sola dönmekten uyuyamıyır mahvetti bizi