theQueen Merhaba anneler Mangal ve semaver yakılabilen ailece gidilebilecek nezih olarak bildiğiniz piknik alanları var mı? Varsa nereyi önerirsiniz?
Ftmsvnc theQueen merhaba bende yeniyim tesadüfen kartaltepe diye Bi yere gittik fena değildi İnternetten Bi bakın isterseniz
Balpoyrazefe theQueen ececim bizim orası Kartaltepe var oraya gelebilirsiniz yada yakacık mesire alanı var 🤚
Zumraderya Hiç bir yer onermiyorum piknik alanı olarak tıka basa ve dumandan göz gözü görmüyor.uzak değil derseniz Asartepe barajı Ayas tarafı ya da Cubukta Karagöl var orası da kalabalık ama hoşuma gitti alan geniş değişik bir havası var
theQueen Zumraderya Ankara’nın sıkıntısı doğa yok merkezde bir tek eymiri beğendim bende geldim geleli 🙈 teşekkür ederim 😇
Leylabebe Yakacık piknik alanı gayet güzel, mavi göl de öyle. Ankara da maalesef mangal Olayı biraz sınırlı sanki :/
theQueen Leylabebe Aslında semaver yakmak maksat ama işte dediğiniz gibi yer sıkıntısı çok 😥 teşekkürler 😇
theQueen IrmakDuygu Semaver yakmak istediğimiz için mecbur mangallı bir yer olacak ama oraya da başka zaman gideriz teşekkürler 😇
mustafam4906 bu arada en güzel yer kızılcahamam soğuksu. araba ile 40 dakika. mükemmel bir yer sabah git gece çık
theQueen mustafam4906 En sevdiğim yer soğuksu ama arkadaşımız hamile ondan dolayı acil durum olur diye gidemiyoruz uzağa 😇 teşekkür ediyorum 😊