Halidefem tek zibinla yatiriyorum ustunu de ortmuyorum😊
Babe kaç aylık bebeginiz acaba , geceleri nasıl yatıyorsunuz
Gamzeliz bebegim 10 gun sonra 7 aylik olacak.Gece de ayni sekilde yatiriyorum havalar cok sicak cunku.Yasadiginiz yer de onemli.Bizim burasi sicak ve nemli
Halidefem ben 28 günlük bebeğimi zıbınla yatırıyorum üzerine de Müslin örtüyorum
2 ay 10 günlük bugune kadar sadece kolsuz body giydirip yatırdım. Üstünü ne zaman örtsem acıyor acarken uyanıyor. Sıcağı hiç sevmiyor
Halidefem ben zıbınla yatırıyorum müslin örtü örtüyorum o yoksa sizde yazma tarzı bşeyde örtebilirsiniz
Halidefem benim kızım 3,5 aylık. Eskiden sopuktu örterdik hatta 2 aylıkken kundaksız uyumuyordu. Sıcakta hiç bir şey istemiyor. Tek zıbınla uyuyor. Üstüne Müslin örtüyorum bazen açana kadar tepiniyor uyurken
Halidefem sadece zıbinla yatiriyorum bazen ince bir yazma ortuyorum bazende ortmuyorum bsyciklerde olmuyo😊
Yaz boyunca kısa kollu bodyle uyudu kızım örtmedim hiç açıyor zaten örtsemde 😅 odası 28 derece . akşam sekizde uyuyor gece 12 de anne sütü için uyanıyor uyandığında altına ince bir pijama giydiriyorum sadece.Sabaha karşı üşümesin diye çok şükür hasta falan olmadı
kızlar bebegim 5 aylık korkuyorum zıbın la yatırmaya hasta olucak die , ızun kolöuyla yatıyorum geceleri gündüzleri de tsört ,terliyor acaba bu yüzdenmi , napıcagımı bilmitorım😞
Gamzeliz tatlım benim bu havada ne uzun kollusu nerde yaşarsan yaşa bebeklerim ideal oda ısı 23 24 tür göğsünü sırtını sıcak tut yeter koldan bacaktan üşümez benim bebeğim 5 aylık askılı bir çıtçıtlı badiyle yatırıyorum örtü örtmüyo üstüne açıyo bizim camda açık yani
Gamzeliz lütfen kuzey kutbunda yaşıyorum diyin :( yazık bebeğe asıl bu şekilde hasta olur
Miniminianne
Babe sıcak burasıda deniyecegim teşekkür ederim 🙏🏻
Zıbınla yatırıyorum sadece bacaklarını çarşafla örtmeye çalışıyorum ama ayaklarıyla tepişip açıyor
Halidefem bende örtmüyorum , örttüğümde terlediğini farkettiğimden beri örtmeyi bıraktım.
Halidefem ben de örtmüyorum uzun zamandır, zaten örtsemde uykusunda tekmeler eşliğinde açıyor 😂😂
charla hasta olucak die korkuyordum ama dün Zıbınla yatırdım 🙏🏻
bende zibinla yatiriyorum üzerinede ince penye örtü örtüyorum ama hemen tekmekliyor açıyor üzerini bisey de olmadı terliyor çok darlaniyor açık daha rahat uyuyor
Halidefem benimki de örtünce zırt pırt uyanıyor; e-bebekten fermuarlı tulum aldım birkaç tane sadece onlarla yatırıyorum o zaman güzel uyuyor
Halidefem Antalya’da yaşadığımız için gece ve gündüz klimayla duruyoruz gündüz başka odanınki açık biz başka odadayız o zaman uyduğunda örtmüyorum kısa kollu çıtçıtlı altında şort oluyo gecede yattığımz odayı açıyorum klimasını 27 de odanın kapsınıda yarılıyorum ve tişört şortla yatırıp üstüne inçe müslin örtüyorum beşiğin yanlarına sıkıştırıyorum örtüyü yoksa açıyo😀 4 aylığız nerdeyse
Ela07 biz de 6 aylık oda klima şuan 23 derecede üzerinde kısa kollu zıbın var pike vs atınca rahatsız oluyor inçe tülbent örtsem hasta olur mu
Halidefem ben citcitli badi altına sort giydirip yatırıyorum midesini örtüyorum ince bir örtüyle ortu dedigim yastik kilifi 😂gece kontrol ediyorum arada bir klimalı odada yatıyoruz çünkü 28 derecede en düşük fan ve kapı açık yatıyoruz