Lütfen benim bebeğim şunları bunları yapıyor o saydığınız hareketlerin hepsini şukadar aylıkken yaptı demeyin. Ben benim bebeğim gibi olanlarla sohbet etmek istiyorum. Bebeğim 9 ay 24 günlük. Altı aylıkken iki kere yüzüstü döndü ama istemeyerek döndü ve bidaha dönmek istemedi. Yüzüstü durmayı sevmiyor koyunca ağlıyor. Dönme sürüklenme emekleme yok yani. Daha doğrusu dönmek istemiyor. Desteksiz oturuyor, kollarından tutunca adım atıyor. Henüz dengeyi sağlayamıyor. Kanepede tutunarak duruyor. Ama tutunup kalkmıyor. Veya otururken sürünme pozisyonuna geçmiyor. Sırtüstü yatarken sağa ve sola dönüyor. Zaten o şekilde uyuyor. Tam olarak yüzsütüne dönmüyor. Yürüteçte her yere gidiyor. Çok hareketli eli kolu ayağı hiç durmaz. Beş tane dişi çıktı üç tane üstten iki tane alttan. Boyumuz 76 77 cm sanırım kilomuz 9 kilo falan. Kilolu da değil. Ben otururken yüzüstüne dönmediği için sürünme pozisyonuna geçmediği için çok üzülüyorum. Anne diyor dede diyor alkış yapıyor bide her şeye gülüyor maşallah çok aşırı güleç sürekli. Bişeyler söylüyor dil gelişimi iyi. Ama sürünme tutunup kalma yüzüstüne dönme yok. Var mı böyle bir bebeğiniz ? Lütfen içimi rahatlatın 🙏