Elifimmm21 Bu mama gelişim açısından içerik açısından iyi midir? Kızımın süt alerjisi geçti artık alerji maması kullanmayacagız, normal mamalara geçebilirsiniz dedi doktorumuz🙏 2 numarası alıcam Sma dan memnun musunuz?
Doga0812 Elifimmm21 ben ilk hipp kullanıyordum ama bebegim sevmedi sonra sma aldım gayet güzel hep bunu kullandık 2 ye geçtik sadece zor çözülüyor ya karıştırıyorum genede toprak topak kalıyor sevemedim 2 noyu .d
NoThing2Lose Elifimmm21 ben memnunum ilk hastaneden çıktığımda bunu kullanmıştım kokusundan bozuldu zannedip diğer mamaları denedim 1 ayda 4 mama değiştirdim diyebilirim confortu yaramadı ama optipro yaradı kızıma çok güzel kilo aldırdı diğer.mamalar gaz yaptı kabızlık yaptı tabi her bebekte aynısı olur diyemem yaramayanlari da var kıyaslamayın bence deneyerek görmeniz lazim
Lilababymom Elifimmm21 yaklaşık 9 aya kadar hipp kullandim sonra sma ya geçtim. İçerik olarak birbirlerine çok benziyorlar oranları yakin. Organik combiotic olduğu için birini seçmek gerekirse hipp i tavsiye ederim
birmelekannesiiio Çok memnundum her ay 1 kg alıyordu sma kullanırken mamayı birazda bebek seçiyor canım eğer kusma yapmazsa bebeğinde reddetmezse kullan kesinlikle