Anne03 Arkadaşlar merhaba oglum 14 günlük dün saglık ocagından aradılar ve oglumun tiroid degerinin yüksek oldugmu 7 söylediler tekrar kan verdik Inter ete baktim cok üzüldüm halada üzgünüm
Linosh Anne03 ilk topuk kanında yükseklik olabiliyor endişelenmeyin 2.sinde düşmüş olacaktır. Yenidoganlarin çoğunun yüksek oluyor
Feyzosunannesi Anne03 bu çoğu bebekte olabiliyor, genelde ilkinde tam olmuyor o yüzden ikinciyi istiyorlar siz içinizi ferah tutun birşey olmaz inşallah 🌺
Elflnykt Anne03 bizim de yüksek çıkmıştı ikinci de düştü merak etmeyin kaç çıktı değeriniz o da önemli.
Miniklerim123 Ablamın kızının 2 defa yülsek çıktı en son ankarada kan verdi bşr sıkıntı çıkmadı şükür sizinkide öyledir inş korkmayın yine yüksek çıkarsa hastaneden aldırın hem bir sıkıntı olsa ilk hastanede ki alınan topuk kanı da sıkıntılı çıkar
Ayso5 Anne03 bizim de 6 larda 2 kez yaptık üstelik ama hem doğum yaptıgm hastane hemde çocuk doktorumuz normal demisti
Ozay Anne03 ben8m oglumda da yuksekti hatta 7 gun sonea verdiğimizde yine yuksekti. Ama 14.gun tekrar verdik normal degerlere düşmüştü. Endise etmeyin sizinde dusecektir buyuk ihtimalle
Filz Anne03 canım aynısı başıma geldi 10 gün bekleme süresi vardı resmen başıma dünya yıkılmış gibiydi boş yere yiyip bitirdim kendimi meğerse sağlıkocağı geç gönderdiği için yanlış çıkıyormş ya da elleri o yuvarlağa temas ediyormuş şükür aradı temiz dedi darısı başına inşallah.
Dnz19 Anne03 hiç korkma canim bizde 3 gere vertik Bizim hemşirenin dedigi emmesiyle alakali olan bisey dedi kan verirken aç olabilecegini soylede ve bisey cikmadi cok şükür insallah sizde de bisey cikmaz 🤲🤲🙏🙏🙏