Bahar_27 Merhaba arkadaşlar, ben dogumdan sonra kilo veremediğim için bugun su orucuna ,su diyetine başladım aranizda bu diyeti uygulayanlar var mı acaba ?
Kirmiziburun Bahar_27 hiç birşey yememek daha çok yemen için bi fırsattır kendini aç bırakarak zayıflayamassin ki kastan kaybedersin yağdan değil
Bahar_27 babyfaceee evet bitki çayı ve kahve günde 3 bardaktan fazla icilmiyor 3 lt su tuketiliyor 5 gunde 7 kilo verenler vardı bende bugun başladım bakalım ne olacak
Tugraninannesi Bahar_27 bir ara çok araştırdım 1 gün ancak yapabildim su orucunda sonra tekrar kilo almamak için şartları ama hemen öyle normal yemek yememek gerekiyor so orucu bitiminde ilk gün sadece sebze suyu içilmeli 2. Gün meyve yenilmesi 3. Gün hafif bir yemek yenmeli diye devam ediyor verdiğiniz kilonun kalıcı olması gerekiyor
babyfaceee Bahar_27 hiç sağlıklı gelmedi bana. Kastan kilo verirsiniz spor bile kurtarmaz sarkar vücut. En güzeli protein ağırlıklı beslenip kilo vermek. Hızlı verilen kilo hemen geri geliyo fazla fazla
Boncuklu 1 ayda 7 kilo verdim sadece porsiyon azaltma ve su içme ile bir sağlıkçı olarak söylüyorum su diyeti hızlı kilo verip almanıza sebep olur.Tabi yine siz bilirsiniz:)
Haticezd Su diyetini bilmem ama ben 5 günlük yumurta diyetiyle 2.5 kilo verdim bugünde ender saraçın hurma diyetine başladım inşallah bi 4 5 kilo veririm 🤗