Elferk tugbapolatmisirli Gidenler varsa umut dolu görüşlerini şuracıkta ben de bekliim:) kızım şuan 2 aylık eylül gibi ben de gitmek istiyorum ama etrafımdakiler hevesimi kırıyor 🙋♀️
Wanderlust tugbapolatmisirli en rahat zamanlari biz 3 aylik oldugundan beri gidiyoruz kucukken cok kolay anne icin buyuyunce de bebek icin daha eglenceli oluyor genelde 🌸
Rainnnn tugbapolatmisirli ay gitmedim ama kolik bebek olmasa giderdim valla emzir emzir uyut en rahatı veya biberon ver uyut aynı şey ne güzel olurdu 😂
Meltemkdn tugbapolatmisirli 2 aylıkken gittim eeeeen rahat tatil oydu gerçekten hiç sorun yasamadık , suan 2 yaşında başka diyecek bir sözüm yok 😅😅
Wanderlust Elferk allah yardimciniz olsun kolik bebek zordur ama en azindan size degisiklik olur bence yine de gidin
basaksahinx tugbapolatmisirli 1 aylık bebeğin uyku düzeni olmadığı İçin zor bazan gündüz full uyur gece uyumaz gece uyur gündüz uyumaz bu uykular tatilinizi etkilemez diyorsa gidin. Bir dd bebek cpk sıcağa güneşle maruz kalmamalı o aylar da
Merve_bolat tugbapolatmisirli benim kızımda 2.5 aylık temmuzda bizde gidicez bakalım nasıl olacak merak ediyorum