Damlaaai Selam kızlar sizlere hastaneden yaziyorum . Kizim 53 gunluk rota virusu asisi yaptirmayi dusunuyodum ama daha zamani gelmemisti . 5 gun once kizimda ates belirtileri oldu ilk gun evde calpolle hallettik ertesi gun kzimin atesi 37.5 olunca hastaneye geldik atesi 38.8 olmustu ve atesi hic bir sekilde dusuremiyolardi ve sebebini bilmiyolardi sebebini ogrenmek icin sondayla idrar aldilar defalarca damar yolu acildi defalarca kan alindi ates dusmedigi ve ishali olmadigi icin galiba rotadan suphelenmediler en son menenjit olabilir omurilikten sıvi alicaz dediler ve bizde kabul ettik cunku atesi 38.5 dan asagi dusmuyodu cok agladim kizlar ve kizimin heryeri mosmor ve delik desik oldu en son kakasinin ornegini gonderdiler ve sonuc rota .. suan hala hastanedeyiz bu kacinci serumu bilmiyorum hala atesimiz tam dusmedi ama iyiye gidiyo biraz uzun oldu ama lutfen rota asisini yaptiron kizlar onlarin bedenleri cok kucuk ve bizim gibi dayanikli degiller
YazCilegi Damlaaai Çok büyük geçmiş olsun 😞 inşallah en kısa sürede evinizedöner eski sağlıgınıza kavuşursunuz. Bu haldeyken bile biz anneleri düşündüğünüz için teşekkür ederiz 🌸
KubraurganAlper Deryaaa eveet fiyatı dolar baznda en son 235tlydi +.2.ası güncel gunün fiyatı ile verlyor 2 aşamalı agizdan damla gibi verlyormus