Demeteymenim Bebeklerinizde konak varmi varsa neler yapiyosunuz ben zeytinyagi sürüp yarim saat bekletiyorum ama pek fayda etmiyor zeytinyaği ve karbonat karisimi surenler varmis deneyen oldumu acaba aranizda
Aysimannesi Demeteymenim tek seferde geçmez bizimki 3. Seferde tam olarak geçti. Sürp bekletin sonra , banyoda sık bebek yatakları var onunla geriye geriye tarayın saçın çıkış yönünün tersine olacak şekilde . Şampuan da kurutuyor olabilir ben mustela kullanıyorum iyi geldi tekrarlamadı. Öncesinde dalin kullanıyorduk kurutuyor saç derisini.
Familyboy Demeteymenim canım zeytinyağı+karbonat çok iyi geliyor ama yinede çıkıyor belli bir zamana kadar başedemezsin zamanla kendiliğinden yok oluyor zaten
TalentedMom Demeteymenim en iyisi hindistan cevizi yağı sürüp bekletiyorum yumuşuyor sonra tarağıyla yatıyorum çıkıyor
Ebruefnan Bizdede var konak bende duştan önce zeytinyağı sürüyorum bekletip yikiyrium da biraz biraz fayda oluyor ama sıkıntı yapma kendiliğinden geçer başka da birşey yapmadım geçmesini bekliyorum
MelikeBade @Demeteymenim kendısı dokuluuormu bilmiyorum benimde ilk bebeğim ama annem bebe yağı sürüp eliyle yavas yavas masaj yaparak çıkartmıstı bebeğimdeki konağı
Snmadr Duştan önce zeytinyağ karbonat yapıyorum kıl fırçayla tarıyorum ama 3-4 seferde geçiyor tamamen
Japoncicegi Zeytinyagini da mustelanin konak kremini de denedim. Zeytinyagini banyo yaptiracagim gun 2,3 saat oncesinde surup dokununca cikacak hale gelince tarakla tarayip banyosunu yaptiriyordum temizleniyordu