burcuruli Kızlar happy mom da hamileyken okumuştum sgk’dan ve ptt’den doğum için para yatırılıyor demişlerdi bebeğim 2 aylık oldu ama bana hiçbir bilgi gelmedi merak ettiğimden soruyorum neye göre verilen ücretler bunlar bilen var mı acaba
Ftsolgn burcuruli e devlet’in arama motoruna analık yazarsanız ücretiniz yattiysa o ekranda görebilirsiniz. Sgk’ninki de rapor bitiş tarihinizde raporunuzu iş yeriniz onaylayacak o onaydan en geç 1 ay sonra yatıyor. Benim ki oule olmuştu
Babykus burcuruli SGK’dan yatırılan para sadece çalışan anneler için yatırılıyor çalışıyorsanız sanırım şirketin onaylaması lazım. Doğumdan önceki süre için ve doğumdan sonraki süre için toplam 16 haftalık ücret yatırılır. SGK bi de süt ücreti gibi bişi yatırdı sanırım o da 300 civarıydı. Bi de PTT’den yatırılan bir miktar var sanırım ben ona başvurmadım 300 lira gibi bişi o da onun için ayrıca biyere gidip başvurmam gerekiyordu vaktim olmadı.
Minikk41 burcuruli başvuru da bulunmanız gerekiyor başvurmadan yatmıyor doğumdan snra eşim kimliği çıkarırken doğuma da süt parasına da başvuruda bulunmuştu
burcuruli Ftsolgn sgk da rapor ücretim her ay yatıyor muhasebecimiz o şekilde ayarladığı için yani sgk’dan gelen rapor parası mı oluyormuş baba için veriliyor falan demişlerdi