Fatmablmt-33 Kızlar merhaba benim yeğenim 5 yaşında ya 3 aydır tuvaletini kaçırıyor hem çiş hem kaka ablam çıldırmış durumda ne yapacağımızı bilmiyoruz. Hani az kacirsa yok hepsini yapıyor.
Vera1810 Fatmablmt-33 sağlık olarak muayne edilmedli altında yatan bir saglık problemi varmı diye. Daha Sonra bir pedagog görmesi lazım bence çünki boyle davranışlar travma sonucu olabiliyor
Birmom Fatmablmt-33 benim kizimda yapıyordu gerçekten tüm yöntemleri denedim o kadar yıpratıcı bir durum ki en son sinir krizi geçirdim eşimde kızdı biraz hirpaladi normalde sakın bir babadır ama artık oda çok sıkılmıştı bu durumdan çünkü benim kızım oyun oynarken tv tablet izlerken sırf erindiginden gitmiyordu eşim bayagi kizdi banyoda temizliğinde o yaptı o gün bu gün bir daha yapmadi çünkü babasını ilkdefa öyle sinirli gördü korktu enişteniz uyarsın anneyi tinlamiyorlar
NunuDudu Fatmablmt-33 çocuğun Belli ki fiziksel ya da ruhsal bir sıkıntısı var. Kardeşi var mı, yakında ölen ya da doğan biri var mı, okula gidiyor mu, aile içinde iletişim nasıl bunların hepsi çok önemli.
Selin1234 Fatmablmt-33 yeğeninin çevresinde bebek varmi ya da kardesi eğer varsa ilgi çekmek için yapıyordur bir pedagog a götürsün
Hatcerduran Fatmablmt-33 Tuvalet eğitimi edindiyse travmatik bir durum olabilir önce fiziksel sonra ruhsal muayene
NunuDudu Fatmablmt-33 ilgi ondan gitti diye düşünebilir. Ablasını kıskanıyor olabilir. Benim kızım da o yaş civarında kardeşi olduktan birkaç ay sonra altına kaçırıyordu. Zamanla geçti.
Dondurmalikahve Fatmablmt-33 kuzenini kıskanmış bu belli en ailen en küçüğü ise artık sevilmediğini düşünüyor ve ilgi çekmek için yapıyodur. Ben kardeşimi kıskanmışım zamanında.