Kuzeysmommmmm Merhaba anneler, 6.ayımızda ek gıda sürecimiz başlayacak ve bu süreçte kullanacağımız tabak, kaşık, bardak vs. hakkında önerilerinizi bekliyorum. Oioi çok pahalı maalesef, o yüzden başka neleri kullanabiliriz?
Mhndss Kuzeysmommmmm bence aşırı paralar verip almayın hevesinizi almak için hoşunuza hiden ucuz birşeyler alın çünkü çoğu zaman normal tabakta ya da çay kaşığı tatlı kaşığıyla yediriyorum. Bence pahalılarına gerek yok.
Karanhulya Kuzeysmommmmm hepsi boş inanın silikon kaşık yeter size bebegım 6aylık ihtiyaç duymuyorum bişeye yaptığımı çorba kasesine koyuyorum . Püre için cam rende al ama
Elfvli Kuzeysmommmmm inanın evde ki tabak , kase ve kaşıklar fazlası ile iş görüyor. Ama her anne illaki birseylere özeniyor. En pahalisi da en ucuzu da aynı işi görüyor. Sadece yeni ek gida başlangıcında yumuşak uclu bir kaşık ve bol bol temizlenebilir önlük almak bence yeterli.
MelikeBade @Kuzeysmommmmm tabağını bimden, kaşığını e bebekten(wee baby) , önlüğünüde lcw den aldım. 🙂bazen tabagına bıle koymuyorum bı kasede halledıp verıyorum
Kuzeysmommmmm MelikeBade blw yaptırmayı da düşünüyorum da oioi tabakları vakumlu oluyomuş sanırım bebek çekip atamıyomuş yere. Püre halinde vereceğim zaman normal porselen tabak bile kullanmayı düşünüyorum. 🙈
BirAlparslanAnnesi Kuzeysmommmmm püre vermeyin zaten nasıl başlarsanız öyle gider. Bende bir hevesle oioi nin herşeyini aldım ama kasesi en memnun kaldığım yoksa oğlum vakumunu bile söküyo yalan yani o hikaye 😂
Kuzeysmommmmm Karanhulya cam rendem ve wee silikon kaşık almıştım başka da bişey almadım şimdilik bir de önlük alırım herhalde
MelikeBade @Kuzeysmommmmm bende çok heveslenmıştım bilindik markalar olsun herseyı olsun diye annem çok demişti alma etme boşa para onun yerıne evladına başka bışey alırsın. Dedim tamam almıycam gittim bimden tabak aldım iyikide annemi dinlemişim zaten işe başlıycam annem bakıcak benım aldıklarımla yedırmezdı eminim iyi kide masrafa girmemişim.
Deletedmom_21 Kuzeysmommmmm Weebaby silikon kasigi Fisher pricenin uzun kollu mama önlüğü Wee babynin meyve suzgeci Cam rende Philips avent damlatmaz bardagi Weebabynin pipetli bardak Soktan mama sandalyesi Trendyoldan fil desenli mama tabagi Biz bunlari kullanıyoruz