Merihh Aselimb doktorum bize de yüzde80 alt gelecek dedi ama bir ihtimal üst de olurmuş yani küçük bir ihtimal de olsa olabiliyor canım
Merihh Selinn97 ben de dişten şüpheleniyorum arkadaşım bakalım göreceğiz ama daha ne kadar dayanacağız bilmiyorum ☹️☹️
Merihh Kuzeysmommmmm evet bizimkinin de öyle eller ağızda ayaklara yukarıda ve hep bir çığlık atma peşinde😁🤷🏻♀️
Merihh Deletedmom_32 bizim de aynı ve bende gece sürekli meme vermek zorunda kalıyorum böyle olunca bir de bizimki gazlı bebekti baya yeni yeni geçti derken bir de bu başladı… sürekli gece de emzirmek istemiyorum ama uyanıyor ve uyumuyor ben de çok yoruluyorum 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
felis Merihh Atağıydı, uyku gerilemesiydi, dişiydi derken sanırım üniversite bitirene kadar devam edecek bu durumlar. 😅
Aslanpasam SiZ hepiniz birde bende ishal var günde 6 7 kere kaka yapıyor geceleri eskiden gbi ga sancısı çekiyor benim tospa ama karnınyumuşk gazı yok çarşafla salladım yaklarını kaka yaptı gene asla uyumuyor napıcaz böyle diş çık adı daha bizşm
prensveprensesannesi35 Merihh ah ayni surekli ikinir gbi rhatsiz sesler huysuzluk uykuya cok zor gecis aglama ataklari ayni bizimkide 5 aylkk
Sehriban_34 Deletedmom_32 Teşekkür ederim, evet evet kesinlikle nazlı ve tatlı zorluklar bizi bekliyor ama olsun değer 😊🌼
Semanurozgan Sehriban_34 bacım gece hiç uyanmiyormus sabah uyanincada saat 10 a kadar uyuyor diosun daha ne istiosun vallaha benim kızım 4 ay 28 günlük gece 3 defa uyanıyor gündüz uykularida azaldı iyice sen yine sanslisin