Selin1234 Arkadaşlar ben 4 ay oluyor doğum yapalı ama halen adet olmadım iki gün önce kan geldi gibi oldu ama sadece leke gerisi gelmedi acaba bu normal bir durum mu bu arada tüp lerim baglatmistim doktora gitmem gerekiyor mu?
Sevilckmk28 Selin1234 ben de doğum yapalı 4.5 ay oldu olmadım. Bebeğinizi emziriyorsanız olmaması, geç olması normalmiş. Emzirdiği süre boyunca hiç olmayanları da duydum.
AgentMom Selin1234 ilk oğlumda 13 ay ikincide 11 ay kızımda 4 ay olmadım. Sonra yavaş yavaş düzene girdi.
Selin1234 Sevilckmk28 peki leke gelmesi sadece normali mi acaba evet emziriyorum ilk defa böyle oldu onun için merek ettim
Moonlightttt Selin1234 evet bende de arada leke geldi ama olmadım. Birkaç aya normal adet olursunuz. Önce leke gelmişti, sonra bir iki ay sonra normal adet olmst
Selin1234 AgentMom peki leke gelip birdahq hiç bir şeyin gelmemesi normal mi sanki yerleşme kanaması olur ya sadece leke gelir hani onun gibi oldu onun için merak ettim
Selin1234 Moonlightttt teşekkür ederim bende korktum hamile olma ihtimalim yok ama ona rağmen ya olursa diye