Piko2021 Kızlar kürtaj dan ne kadar sonra regl oldunuz 1 aya yakın süre geçti ama hala olmadım regli bekliyorum spiral taktırmak için burda reglsğz takmıyorlarmış
Utkucan Piko2021 canım benim baya sürmüştü şuan net hatırlamıyorum ama 40,45 günü bulmuştu heralde ama daha da fazla sürerse doktor gel demişti o araya oldum 40. Günü bekle olmazsan doktora git
Shrt03 Piko2021 nasıl oldunuz kürtaj biraz bahşeder misiniz ben de hamileyim bebeğim çok küçük aldırmak istiyorum
SCerenY Piko2021 40-45 gün arasında olmuştum hatta 40güne yaklaştığımda doktora kontrole gitmiştim tekrar ertesi günü regl olmuştum 🙈
Sdilarapelit123 Shrt03 yargılamak asla istemem. Zaten karar sizin. Ama unutmayın sizin hayır gördüğünüz şer, şer gördüğünüzde bir hayır vardır. Rabbim kalbinize ferahlık versin. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz. 🙂
Shrt03 Piko2021 özel değilse söyler misiniz hazır mı değildiniz yani istekli mi sonlandırmak istediniz yoksa bebek mi sağlıklı değildi ben su an da Allah’ın gücüne gitmesin ama bebeğim çok küçük olduğu İçin korkuyorum başka bir sebebim yok çok kafam karışık çok endişe doluyum
Shrt03 Gujeli kan değerim 400 çıktı muhtemel iki hafta falan çok küçük Henüz o kadar korkuyorum ki ne bünyem ne de kendim hazır değilim. Gerçekten korunuyorduk da asla anlam veremedim. Oysa ki ilkinde o kadar geç zaman sonra olmasına rağmen şimdi ben gerçekten inanamadım. Ama şöyle ki diğer bebeğime yetememe korkusu onu da geçtim ben gurbetciyim eşimin işi nedeni ile kimsem yok memleketten çok uzaktayım. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
Piko2021 Shrt03 3 cü çocuğumdu biri 2 yaşında diğeri 8 aylık çocuklarım var bende daha 20 yaşımdayım psikojim kaldırmazdı eşimle de evliliğimiz iyi değil üst üstte daha fazla çocuk kaldıramam hamilelik dopum lohusa artık korkar oldum maddi yöndende iyi değiliz omdam eşimle karar verdik aldırdık daha bebek bile oluşmamıştı tek temenimiz bu ama hep aklıma giriyor hiç çıkmaz ama aldırdığıma pişman değilim
Sarii54 Shrt03 eğer bebeğiniz için düşünüyorsanız Allah yardım eder her bebek rizkiyla gelir siz bilirsiniz tabi ama kıymayın ona :(
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Shrt03 Kendisi dahabminicikken ilk oluşan organı kalbi, bizler atacak kadar büyümediği için hemen duyamıyoruz. Ancak o şekillenmeye baslamis 4 haftalıkken. Ben kızımı 5+3 de duydum kalbini.. Yaşıyor, var ve canlı. Ben kıyamazdim
Piko2021 Piko2021 benim büyük oğlum 8 aylıkken hamile kaldım iyi kötü idare ediyorum 2 ci oğlumda 8 aylıkken yine hamile kaldım ama psikojik olarak kaldıramazdım
Shrt03 Piko2021 dokuz ay canım ve dediğim gibi ben ilk hamileliğimi henüz unutmadım acılarım taze ve bebeğim de küçük
Glm19 Shrt03 umarım dış gebelik geçirmiyorsundur Benim de değerim senin gibi çıktı Zor günler geçirdik Hemen doktora gitmelisin
Piko2021 Shrt03 eğer bebeğin kalbi atıyorsa aldırmayın benimkininde kalbi atsaydı aldırmıyacaktık sizin kararınız yinede bişey diyemem ben 18 ve 19 yaşında 2 kez anne oldum 20 yaşında yine hamile kaldım benim için çok zor bişey ki eşimde yardım etmez twk büyütürüm tek başıma ilgilenirim 2 çocukla eğer eşiniz iyiyse düşünmeyin rabbim yardım ediyor yoksa ben dayanamazdım 3 cüsü ise psikolojim zaten bozuktu yeni bi hamilelikte kendime de bebeğe de zarar verebilirdim ve zatem kocama tekrar bi çocuk vermek istemiyorum zatem sorumsuz babalık yapmıyor yine bi çocuğun günahına girmek istemedim dört dörtlük te ben bakamazdım
Blessed Shrt03 sakın yanlış anlamayın ben böyle yazıları görünce çok üzülüyorum. Zorluğunu tabi siz bilirsiniz siz çekeceksiniz ama ne bileyim ya kucağınızdaki de sizin canınız karnınızdaki de. Kıymayın imkanınız varsa o da can küçücük de olsa ya
1Aybarsmom Glm19 Benimde adetim 4 5 günü geçti beta hcg 1.29 çıktı sizce hamile miyim? Hamileliğin başları da, kimyasal gebelik de olabilir diyorlar. Sizin beta değeriniz neydi
Yncatc Sdilarapelit123 katılıyorum çok güzel yazmışsınız sahip olmak için çok kişi bekliyor onun orda olma sebebi vardır
Shrt03 Piko2021 yaşadığının aynısı üçle çarp. Emin ol aynılarını yaşıyorum babalık para vermekle olmuyor
lyl0742 Shrt03 ben 9 haftalık zorunlu kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin 15 20 dk lık kısa bir operasyon zaten genel anestezi hiçbirşey anlamadım ne zaman uyudum ne zaman uyandım acısı da hafif oldu çok olmadı yani karar sizin asla yargılayamam akıl da vermek gibi olmuş olmak istemem ama bakmakta zorluk çekeceksiniz ona gelecek sağlayamayacaksanız mutlu ve verimli büyüyemeyecekse sonlandırın derim günahına girmeyin rabbim nasip etmiş ama eşiniz destekçi değilmiş anladığım kadarıyla her koşulda yardımcı olmuyor bütün yük üzeriniz ve size yardımcı olacak kimse yoksa o bebeğe de günah olur yani.
Shrt03 lyl0742 yemin ederim iç sesimi okudun. Ben cani bir anne değilim oğlum henüz dokuz aylık ve hareketli ben onun adına neler düşünürken bununla karşı karşıyayım ki ağrıya tayin olduk bulunduğum yerden çok çok uzağa gşdecegşz elimde iki çocuk gurbet elde çok zor yapamam