EmineGl Neler yapıyorsunuz ? Ne gibi etkinlikler yapıyorsunuz ? Benimki gündüz uykusunu bıraktı akşam erken yatıyor , sabah geç kalkıyor, bazen canım sıkılıyor ama yapacak birşey yok o uyku ona yetiyordur diyorum,
minnakbaby EmineGl benimki 32 aylik hic durmuyor sabah uyaniyor anne parka gidelim, gece uyurken anne yarin parka gidelim mi😂 evdeyken de anne bana oyun bul diyo etkinlik istiyo. Yoruldum yani 3 yastan daha da korkuyorum😂
snyck EmineGl 3 yas 2 aylik hala gunduz uyuyor surekli disarida olmak istiyor oyuncaklara ilgisi azaldı tek başına oynamaz oldu ev işi çalışma hayatı derken fırsat buldugumda zekare diye bi oyunumuz var onunla oynuyoruz babasıyla puzzle yada balık yakalamaca oynuyor ama parka çıkarsak minumum 2 saat duruyoruz ev işinde görev vermek istiyorum ben yapmam sen yap diyor asla el sürmüyor üstünü kendin değiş diyorum hayır ben daha bebeğim diyor herşeye itiraz modunda 😊
Zeynep_Eren18 EmineGl 3 yaş🙇♀️🙇♀️🤦♀️ o kadar zor ki hep ben yapacağım merkezinde yemek yediremiyorum ben yiyecem diyor ama karnını doyuracak şekilde yiyemiyor merdivenleri ben çıkacağım diyor tutuyoruz çık diye tuttunuz diye geri iniyor merdivenden daha neler neler resmen küçük ergen😀😳
Dondurmalikahve EmineGl 3 yaş 4 aylık 2 yaşından beri gündüz uyumaz. Etkinliği kitaplardan etkinlik yapıyoruz o isteyince, bol bol kuduruyo onun dışında 😂
Gozdet merhaba benim kızımda 3 yaşında gündüz uykusunu bıraktı. genel olarak sürekli aktivite içindeyiz. evde oyun dışarda park ve gezmek.. zor bir dönem ben kısaca bebeklik ergenliği diyorum şuan 3 yaşa
Gozdet EmineGl evet gerçekten öyle bir dönem bende kontrollü bir şekilde izin veriyorum(: tuvalet eğitimini bile bu ben yapacağım tek başıma tavırıyla başardık ((:
EmineGl Gozdet aynenn öyle, ellerimi kendim yikayacagim vs . Yemek filan da kendisi yiyor mudahele etmiyorum
Slmnese Bakıyorum da yalnız değilmişim. Benim oğlumda 3 yaşını 3 ay geçiyor, her şeyi kendi yapmak istiyor ben yaparım büyüdüm abi oldum gibi cümleler kuruyor. Bir iki hafta önceye kadar tuvaletini bensiz yapmayan oğlum son zamanlarda sen gelme ben yaparım demeye başladı☺️ Benim aynı zamanda 7 aylık bir kızım olduğu için birebir oğlumla çok oyun oynayamıyorum ama vakit buldukça sohbet ediyoruz ve onunla iletişim kurmak beni benden alıyor. Dün doğan minik bebeğim bana nasıl böyle mantıklı cümleler kuruyor diye şaşkınlıkla aşkla karışık bakıyorum ona🥺😍 Babası gün içinde ara ara oğlumu şantiyelere inşaat malzemeleri aldığı yerlere götürüyor. Ben evde çok ilgilenemedğim için beraber vakit geçiriyorlar. Oğlum inşaat aşkıyla yanıp tutuşuyor sürekli matkap hilti tornavida gibi kelimeler ağzında☺️ Sürekli babasının çalışanları ile tamir yapmak istiyor. Ben yapabilirim büyüdüm cümleleri duyuyoruz.
EmineGl papatya09_ benimki cümle kuruyor, konuşuyor ne demek istediğini rahatlıkla ifade ediyor, bazı çocuklar geç konuşur, bol bol konuşun masal anlatın