Deletedmom_23 Eşimin bir akrabasının doğumu olacak kızlar. Kendisini de çok severim. Hediye olarak birkaç seçenek arasında kaldım. Sizce hangisi?
Bugram_5 Deletedmom_23 Canım kurmaya yeri varsa alacağın kişinin salıncak çok güzel olur Diger oyuncakları getiren çok oluyor hem kendileri de almıştır belki ama salıncak herzaman kullanır bebiş Daha kalıcı bir hediye olur hem ☺️🤗
alinaannee Deletedmom_23 hepsi güzel 😍 akıllı köpekçik alacaksan bence ışıklı olanı al salıncak da çok güzel 🌸🌸🌸
Woody Deletedmom_23 Köpekcik veya ilk arabam Salincak icin yeri müsait olmayabilir. Tavani delmek istemeyebilir. Baska model isteyebilir.
Deletedmom_23 Bugram_5 Salıncağı öneriyle ben de oğluma aldım. Ona da kafam çok yatıyor bir yandan şu ilk arabama da. ☺️
Bugram_5 Deletedmom_23 Dediğim gibi ailesi de hani onu alabilir bi süre sonra onu kullanamıyorlar büyüyorlar ya ama salıncak uzun süre kullanılabilecek bişi ya ondan dedim canım 🤭
Deletedmom_23 alinaannee Işıklı olan ben de var canım onun özelliklerini biliyorum ama bunun özellikleri daha güzel diye buna bakmak istedim. 🌼🌼🌼
28042022 Bende eskiden hediye göturuyordum çocugum olmadan önce ama kızim olunca yastigina para katanlar oluyordu daha çok isime yariyordu bebegimin ihtiyacini almak için , artık hediye yerine para göturmeyi tercih ediyorum
incimng Bence akıllı kopekcik en iyisi 💯 2.si +3 yaş gibi 3.su aktivite masalı olanları var, belki onu tercih ederler 4.yu belki kuracak yerleri olmaz