Elvn94 Kizim 4 gundur gazini alttan cikarmaya calisiyo ama cikaramyo kizlar mama iciyoz bu zamana kadar cikaryodu kimyon cayi biogaia nurse h. Verdm hala cikaramdi napcam bn ya agliyooo😭😭😭
Gamzeliz Elvn94 sabah metsil öglen bioga aksam metsil verin benim bebegimde öyleydi atamıyordu birde bacaklarını karnına getirin oynayın, karnınada sıcak havlu ütüleyip koyun biz bu şekilde atlattık, kakasını yapabiliyormu ,inşallah faydasını görürsün 🙏🏻
HamzaSiracveBen Elvn94 bol bol karnına masaj yapın ve bacaklarını karnına dogru cektırın gaz masajı dıye ınternette yazaraanız yontemleri cıkıyor metsil diye bir damla var ondan gunde dort defa 4 5 damla verin işe yarıyor
Mucizeem Gamzeliz metsil le bio gaiga yi aynı gün verince sorun olur mu acaba ? Benim bebeğim de çok gazlı da
Gamzeliz Mucizeem hayır olmadı aksine emzirdikden 5 dk sonra galan sırtını ovalıyordum yada bacaklrıyla mesaj yapar gibi oynuyordum alttan gazını attı benim doktorum o şekilde söyledi sabah metsil öglen bioga aksamda yatmadan metsil veriyordum , bir sakıncası falan olmadı bebegim suan 5ay19 gnlük
Gamzeliz Mucizeem inşallah yarar benim bebegimde yaradı ,kakasını yapamıyordu gazı oldugu için bu şekilde kakada yapmaya basladı 🙏🏻Umarım sizin yavrunuzdada yara ve rahatlar 🙏🏻❤️