AygulSina Onerebiliceginiz biseyler var mi ? Ogluma artik gına geldi her sabah yumurta peynir yemekten artik yemek istemiyor farkli biseyler yapim diyorum ne onerirsiniz vana?
NeclaDefne AygulSina ceviz, zeytin, semizotlu peynirli omlet, patates tostu yapabilirsiniz omlet kıvamında tost makinesinde pişirip.
Kuzumveben AygulSina kendin icin aldigin zeytini suda koyabilirsin tuzu cikar bu sekilde,peynirli omlet,tarhanalı omlet,ve sebzeli omletler yapabilirsin ispanakli semizotlu ispanak suan mevsimi degil tabi,pankek yapabilirsin
Kuckadam Acemiiiii disleri varmi nasil yiyor krepi bizim altta iki dis var ama kati gida daha vermedim korkuyorum
NeclaDefne Kuckadam hiç dişi yok kızım hep katı yedi minik minik koparıp önüne koyabilirsin ben herşeyi o şekilde veriyorum katı gıda için diş bekleme istersen sonra zorlana bilirsin.
Acemiiiii Kuckadam şu an var ama yokkende yiyordu. Zaten çok yumuşak oluyor damakları tahmin ettiğinizden daha sert ve güçlü. Katı-pütürlü gıda vermezseniz asla alışamaz. 11 aylık şu an katı gıda yutabiliyor. Arkadaşım hiç vermemiş 10,5 aylık. Katı gıda alınca öğürüyor. Bu alışkanlığı kazandırmak çok önemli.yoksa uzun süre alışamaz
Bahadir1812 Kuckadam kızımın da iki dili var ama damağı çok kuvvetli herşeyi yiyebilir kozım tavuk bile kemirdi etli yerlerini iki dişle yedi
Nimiko AygulSina kabaklı omlet bizim favorimiz kabak yumurta sarısı un teflonda az zaytınyağıyla arkalı onlu pişiriyom
Srpp Nimiko kaç aylık bebeğiniz ? Dişleri varmı katı olarak yiyebiliyormu? Bizim altta 2diş var sadece katı gıda henüz vermedim yiyemez die ama başlasammı diye de düşünüyorum
Kubis Bnde benzer post açacaktım gerek kalmadı aynısını acmama. Tarif detaylı yazabilirmisiniz kızlar cok makbule geçer mücver pankek bide omleti.alt iki disimiz var üst daha ucu çıkmış sknti olurmu acaba çocuk bıktı syni şeyleri yemekten 7 ay 5 günlüğüz bizde
AygulSina Kubis bizimkide bikti bu sabah yemek istemedi oyuncalari ile oynarken az bisey yedire bildim cokda zorlamadım
Kubis Bnde benzer post açacaktım gerek kalmadı aynısını acmama. Tarif detaylı yazabilirmisiniz kızlar cok makbule geçer mücver pankek bide omleti.alt iki disimiz var üst daha ucu çıkmış sknti olurmu acaba çocuk bıktı syni şeyleri yemekten 7 ay 5 günlüğüz bizde
NeclaDefne Kubis mücver pankek ve omlet bebek için ayrı yapılmıyor ki yani kendime nasıl hatırlıyorsam o şekilde yapıyorum kızıma da tuz baharat hariç. Mesela semizotu+peynir+yumurta çırpıyorsun azıcık tereyağında pisiriyorum oh mis.
AygulSina edaydogan bizim iki disimiz var ama cok sert olan seyleri yemek istemiyor hos ssdece simdiye kadar havucu cikardi onu yemek istemedi puturlu olarak yoksa pure gibide sıkıntı yok
KaSeAy AygulSina Kuymak yapıyorm ben cok seviyor☺️ Tereyagını eritip bir kaşık mısır unu koyup biraz kavuruyorsun sonra bir su bardagı su koyup kaynayana kadar karıstırıyorsun mis☺️ Kendime yaparken ona ayırıyorum sonra kendim için tuz ve peynir katıp ikimz de kahvaltı yapıyorz. Bunun içine lor peynir ve yumurta sarısı da ekleyebilirsinz
Kuzumveben Ryhndnmz evet internette bi cok tarif var bebek tarhana omlet yazarsaniz islatip yapanda var direk yumurtayla karistiranda
Kuckadam NeclaDefne doktorda kati ver dedi benim icin en kati haslanmis yumurta sarisi patates puresi gerisi asiri kati gozuyle bakiyorum ufaktn baslim yarin omlet yapalim ozamn 🥰❤ 7,7 gunluk oglum gec kalmis hissttim