Retina Cansuu1 arkadaşım kullandı memnun olduğunu söyledi salya falan kesiomuş bende birkaç gün oldu kullanmaya başlayalı sanki azaldı gibi
Belisss Cansuu1 bende açıcaktım bu konuyu bugün 😂 benım bebegımde gazlı huzursuz sureklı aglıyo faydasını gorurmuyum alsammı kullanan anneler bizi bilgilendirirmi ?
Akin Cansuu1 canim bnde sipariş verdim gelir iki güne benim gorumcem kızına kullanıyor faydasını gördü o yüzden bende aldim çok ağzının suyu akiyor dış çıkartırken sikinti cekmeyiz ınsallh bizde
Retina MiracAlpinveUmutunAnnesi diş ve uyku söylendiğine göre taş bebeğim tenine değince bir madde bırakıyormuş ağrı kesici etki yaptığı söyleniyor aslı var mı bilmiyorım arkadaşlar çok memnun ünlülerin bebeklerindede görüyorum o kolyeden bende yeni taktım
Cansuu1 MiracAlpinveUmutunAnnesi koliklige dis icin agri icin huzursuzluga istahsizliga uykusuzluga aklina gelecek herseye.. ama etkili mi bilmiyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi Cansuu1 Retina valla ise yariyosa bende alayım gece uykularimiz yok sabaha kadar agliyo uykusunda
Hafsaninannesi Bende kullaniyorum.. daha kucuk 2,5 aylik ama salyasinda azalma var gibi. Yinede tavsiye ederim, olumlu seyler cok.. ayrica yan etkisi vs yok.. denemenin faydasi var..
Hafsaninannesi Alirken iyi ve orjinal olmasina dikkat edin, sertifikali vs yerlerden temin edin. Sahtesi cok piyasada, malum moda oldu 😅
Hafsaninannesi Yigittt Ben hep takiyorum canim, sadece banyo yaparken cikartiyorum. Ben kehribar bileklik almistim simdi (2.5 ayligiz) ayagina takiyorum (pantalonun icine gelecek vaziyette ama tenine degiyor tabiki).
Uysalgamze Bu kolyeleri nereden temin edebiliriz Kızlar alan arkadaşlar güvenilir sitelerden almışlardır diye düşünürüm hangi sitelerden aldınız kızlar?