Minnosannesiii 6 ay 24 günlük ilk dişimiz patladı. Hiç şişliğini görmedim ve farketmedim çok şaşkın ve duygusalım bebişim büyüyor 🥹
Denizpakir Minnosannesiii ayy hemen hedik yap aileye dağıt çok sevap hedik araştır bide tabağı boş vermek olmaz illahaki para konması gerek hayırlı olsun kızım daha 8 inci aya girdi çıkmadı
Mihrimahim16 Minnosannesiii Bugün bizimde dişimiz çıktı ☺️ bardaktan su içince çıt çıt ses geliyor Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲
Minnosannesiii Denizpakir benimde çevremde 4 aylıkken dişi çıkan bebiş vardı bende hep düşünüyordum neden çıkmıyor diye hatta dün anneme sordum seninki 1 yaşında çıktı geç çıkabiliyor dedi içim rahatladı bugün de dişi gördüm
Denizpakir Minnosannesiii hayırlı olsun canım hedik yap ona atlet al hemen diğerleri de çıksın bizim doktor hep söyler geç çıkan diş sağlıklı olur Muş
Nghn_ Bebegim 8 ay 8 günlük hala disimiz yok biz gec mi kaldık dersiniz 😄 Bu arada sagliikli disleri olsun annesi 🤗
Hilalasena 5 ay 25=günlük ilk dişimiz çıktı görünüyor artık bile şimdi ikinci ile uğraşıyor yavaş yavaş dış eti şiş